Κατηγορίες

2o Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις

SOSΔεχόμαστε κατά καιρούς διάφορα αιτήματα για αλλαγή ώρας σε κάποια παιχνίδια ή απαιτήσεις σχετικά με συγκεκριμένη μέρα και ώρα διεξαγωγής. Κατανοούμε την επιθυμία σας να επιθυμείτε η ομάδα σας να αγωνίζεται πλήρης, θυμίζουμε όμως πως, όπως αναφέραμε στην κλήρωση των ομίλων στις 22 Απριλίου, θα πρέπει κάθε ομάδα να περιλαμβάνει στο ρόστερ της παίκτες που θα μπορούν ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ να δημιουργήσουν τον κατάλληλο αριθμό συμμετοχών για να ξεκινήσει ένα παιχνίδι (5) έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε αιτήματα για αλλαγή μέρας και ώρας, ενώ μας ζητάτε να ορίσουμε παιχνίδια σε συγκεκριμένες ώρες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι 38 από τις 55 ομάδες έχουν ζητήσει να αγωνίζονται μετά τις 8 το βράδυ(!), γεγονός που αυτόματα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον ορισμό των 88 αγώνων των ομίλων.

Οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη την συμφωνία με το Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων σχετικά με το χρονοδιάγραμμα χρήσεως των γηπέδων αλλά και την ισομερή κατανομή των ωρών των αγώνων, αποφασίζει το οποιοδήποτε αίτημα για αλλαγή ή ορισμό συγκεκριμένης ώρας να γίνεται δεκτό ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ συμφωνεί η αντίπαλος ομάδα. Αυτό θα αποφασίζεται μόνο μεταξύ των ομάδων. Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία στις δύο πλευρές το παιχνίδι θα μεταφέρεται σε μέρα και ώρα που θα ορίζουν οι διοργανωτές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected