2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Η 9η μέρα και το αυριανό πρόγραμμα

DSCN2101Παρόλο που μας βρήκε…μεσάνυχτα απόψε, η μέρα μας αποζημίωσε για τα καλά! Οι έξι αναμετρήσεις του προγράμματος ήταν πραγματικά εντυπωσιακές, δύο από αυτές κρίθηκε στο γκολ, μία ισοπαλία με απίστευτη εξέλιξη και δύο ματς στα οποία ακόμη σκοράρουν! Και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στην 2η και στην 3η αγωνιστική για κάποιους ομίλους, με τη συνέχεια να προμηνύεται συναρπαστική.

Στον όμιλο Ε ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική, με το Original να παίρνει σημαντική νίκη στο τέλος επί του Nouveau σε ένα παιχνίδι που το σκορ ήταν 3-0 για τους δεύτερους και τελικά έληξε 4-3 για τους πρωτοπόρους του ομίλου! Ο τραυματισμός του Γιώργου Κουλακιώτη για το Nouveau λίγο πριν την ανάπαυλα, σε μια ανύποπτη φάση, κόστισε στην ομάδα του και ήρθε η απόλυτη ανατροπή του δευτέρου μέρους. Στο άλλο παιχνίδι το Σερραϊκό της Νάουσας επικράτησε σχετικά εύκολα του Hot Spot και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων στη LIVE αναμετάδοση του Imathia Sports News) :

Group Β : Παγούρας – Terabyte  4-5

Group B : A.F.U. – Ψυγεία Μαυρίδης  7-7

Group E : Nouveau – Original  3-4

Group E : Το Σερραϊκό – Hot Spot  8-3

Group G : Hotel Kapsalis – Scandal  5-9

Group H : Bowling City ClubΚρεοπωλεία Ανθιμίδης  14-5

δείτε εδώ τις βαθμολογίες και την Ειδική των Τέταρτων

Σημειώθηκαν 77 γκολ συνολικά με μέσο όρο 12.33 ανά αγώνα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής 24/5 περιλαμβάνει πολύ κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης παιχνίδια, στα πλαίσια 3ης αγωνιστικής στους παρακάτω ομίλους. Αναλυτικά :

Group G : Billy’s Market – Da Manha (18.00)

Group I : 4 Εποχές – Diveworld Scuba Center (19.00)

Group Η : Κρεοπωλείο Ανθιμίδης – Avenue (20.00)

Group H : Dolce Via – Bowling City Center (21.00)

Group I : Οικοκίνηση – Ticket4All (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected