Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αλμωπός Αριδαίας 2-0

DSCN2121Το…χρέος του έκανε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου επικρατώντας πριν λίγο του Αλμωπού Αριδαίας και πλέον περιμένει τον ΠΟ Μουδανιών την ερχόμενη Κυριακή (2/6) με σκοπό τη νίκη με διαφορά πάνω από δύο τέρματα. Σε περίπτωση νίκης με ένα γκολ ή οποιοδήποτε άλλο σκορ, δίνει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική στην ομάδα της Χαλκιδικής. Σε σκορ 2-0, 3-1 κτλ θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ σε ουδέτερη έδρα

Η ομάδα του Βασίλη Ιωάννου είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Αλμωπό και κάνοντας την απαραίτητη συντήρηση στο δεύτερο πέτυχε τον στόχο του. Πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και έχοντας σε καλή μέρα την μεσοεπιθετική γραμμή δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα νευρικοί, άκεφοι και χωρίς να απειλήσουν την εστία του Γιάννη Σακελλαρίδη, αποχαιρέτησαν και μαθηματικά την υπόθεση άνοδο.

Απών για άλλη μία φορά ο κόσμος της ομάδας, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 130-150 θεατές από τους οποίους οι 30 περίπου ταξίδεψαν από την Βόρεια Πέλλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο δυνατός αέρας δυσχέραινε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τον Αχιλλέα να εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό το στοιχείο αυτό του αγώνα.

Ας δούμε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, όπως τον κατέγραψε ο αρχισυντάκτης του Imathia Sports News Αργύρης Τσιγγενόπουλος :

4′ Κίτρινη κάρτα Παπαγεωργίου

6′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ από δεξιά, ο Σαμψωνίδης θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα θα πάει στον αμαρκάριστο Λαμπριανίδη ο οποίος εξ επαφής δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Χρήστου. Στην επαναφορά όμως της μπάλας ο Ντούλας με κεφαλιά ψαράκι θα βρει δίχτυα, παρά την προσπάθεια του πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούσει.

12′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Καφέ από δεξιά, ο Βαλδήρ θα βρεθεί στην “καρδιά” της άμυνας και εύκολα με το κεφάλι θα κάνει το 2-0.

20′ Κίτρινη κάρτα Ελευθεριάδης Θ.

24′ Γέμισμα Σαμψωνίδη από το κέντρο του γηπέδου, ο Καφές θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αλλά θα σουτάρει από μακριά χωρίς να ανησυχήσει τον Χρήστου.

37′ Σέντρα του Ελευθεριάδη Γ. από δεξιά, πλασέ του Μποζίνη στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ.

36′ Αλλαγή τακτικής από τους φιλοξενούμενους, ο πρώην παίκτης των Λευκαδίων Βαγγέλης Βακιάνης θα δώσει τη θέση του στον Δημητριάδη. Χαρακτηριστική η ατάκα του προπονητή του Αλμωπού προς τον επιθετικό της ομάδας του ότι περιμένει περισσότερα από αυτόν…

42′ Κίτρινη κάρτα Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

43′ Σουτ του Τσακώνη από τον άξονα, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Σακελλαρίδη.

47′ Σουτ του Δεμίρη από μακριά άουτ.

51′ Δεύτερη αλλαγή για τον Αλμωπό, ο Παντελίδης στη θέση του Σαββίδη.

55′ Κίτρινη κάρτα Ελευθεριάδης Γ.

56′ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Καφέ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χρήστου.

65′ Κίτρινη κάρτα στον Δημήτρη Καφέ για θέατρο.

66′ Αλλαγή για τον Αχιλλέα, ο Τοπαλίδης στη θέση του Σαμψωνίδη.

67′ Αλλαγή για τον Αλμωπό, ο Μονογενίδης στη θέση του Ελευθεριάδη Θ.

77′ Εκτέλεση φάουλ με κομπίνα για τον Αλμωπό, θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Σακελλαρίδης.

82′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Αχιλλέα, ο Παπαδόπουλος θα δεχτεί τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, το πλασέ του όμως θα περάσει άουτ.

84′ Αλλαγή για τον Αχιλλέα ο Μοσχόπουλος στη θέση του Ντούλα.

87′ Εκτέλεση φάουλ του Λαμπριανίδη, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αρχικές συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκάστρου : Σακελαρίδης, Βαλδήρ, Χαραλαμπίδης, Κουβατσίδης, Μπούφι, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Ξαφέτης, Καφές, Σαμψωνίδης, Ντούλας.

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Μιχαηλίδης, Δεμίρης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης Θ.,  Ελευθεριάδης Γ., Παπαδόπουλος, Τσακώνης, Βακιάνης, Σαββίδης, Μποζίνης.

*δείτε αργότερα φωτορεπορτάζ και βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected