Κατηγορίες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Η 12η μέρα και το αυριανό πρόγραμμα

DSCN2344Γινόμαστε κουραστικοί να αναφέρουμε καθημερινά πως το επίπεδο του φετινού Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού είναι κάτι παραπάνω από υψηλό αλλά απλά παραθέτουμε την πραγματικότητα… Και σήμερα παρακολουθήσαμε παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες ενώ είναι χαρακτηριστικό πως παρόλο που βρισκόμαστε ακόμη στη φάση των ομίλων, έχουν σημειωθεί ήδη 10 ισοπαλίες! Αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός και μας δίνει ένα στοιχείο για το τι θα ακολουθήσει στα μπαράζ των τέταρτων αλλά και στα νοκ άουτ αργότερα.

Στα σημερινά παιχνίδια σημειώθηκαν 37 γκολ σε 5 παιχνίδια καθώς το ματς Καφεκτοπτεία Κουγιουμτζόγλου – Queen’s Boyz δεν διεξήχθη καθώς δεν κατέβηκαν οι γηπεδούχοι. Το bar Afros πέτυχε τη νίκη της ημέρας καθώς έκανε τη μεγάλη ανατροπή από το 3-0 του πρώτου μέρους ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Ισοπαλίες είχαμε στα ματς των 18.00 και 20.00, με τις αντίπαλες ομάδες να δίνουν ρεσιτάλ απίστευτων ευκαιριών και θεαματικών φάσεων. Στα βραδινά ματς το De Facto επικράτησε 9-3 της Ελιάς έχοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, ενώ ντέρμπι για 30 λεπτά είχαμε και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, με το Bar-B@γιαννης να επικρατεί τελικά του Crystal Palace με 5-3.

Δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News. Αναλυτικά :

Group Β : Ψυγεία Μαυρίδης – Afros   3-4

Group E : Original – Το Σερραϊκό   1-1

Group Κ : Καφεκτοπτεία Κουγιουμτζόγλου – Queen’s Boyz   0-3 α.α.

Group F : Taboo – La Notte   4-4

Group K : De Facto – Ελιά   9-3

Group J : Crystal Palace – Bar-B@γιαννης   3-5

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες, τις υπόλοιπες αγωνιστικές και την Ειδική των Τέταρτων.

Το πρόγραμμα της αυριανής 13ης μέρας του Τουρνουά περιλαμβάνει 5 αναμετρήσεις στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των ομίλων. Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Group I : Diveworld Scuba Diving – Οικοκίνηση  (18.00)

Group H : Avenue –  Dolce Via  (19.00)

Group G : Scandal – Billy’s Market  (20.00)

Group I : Ticket4All – 4 Eποχές  (21.00)

Group J : Στέκι Βέροια – Μπρίκι  (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected