Κατηγορίες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Δείτε όλα τα σενάρια στους ομίλους

στατιστικαΠέντε μέρες απέμειναν για το τέλος της πρώτης φάσης των ομίλων στο 2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού και ήδη έκαναν την εμφάνιση τους τα…κομπιουτεράκια! Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως παρόλο που πλησιάζουμε στο τέλος, ελάχιστα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει (τρεις μόνο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά) και αυτά αφορούν κυρίως τις ομάδες που τερματίζουν στην 5η θέση και αποχαιρετούν την διοργάνωση. Ας δούμε τι συμβαίνει σε κάθε όμιλο, ανάλυση η οποία θα γίνεται καθημερινά από το Imathia Sports News για την πιο εύκολη ανάγνωση των αριθμών.

Group A : Σημαντική η 4η αγωνιστική που ακολουθεί. Η Στέγη αν επικρατήσει με αντίπαλο το Μεϊντάνι καταλαμβάνει σίγουρα την πρώτη θέση. Το Cpiti με νίκη επί του Tzimos Service προκρίνεται και στο τελευταίο παιχνίδι με το Μεϊντάνι θα κριθεί η τελική κατάταξη. Σε αυτή την περίπτωση (της ήττας δηλαδή), το Tzimos Service θα παιξει για την 4η θέση την τελευταία αγωνιστική με το Alobar, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει αν θα είναι στους δυνατούς οκτώ.

Group B : Απομένει μία αγωνιστική. Το A.F.U. με νίκη επί του Παγούρα καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Το bar Afros με νίκη επί του Terabyte, προσπερνά σίγουρα τα Ψυγεία Μαυρίδης που έχει ρεπό και περιμένει στραβοπάτημα του A.F.U. για να τερματίσει πρώτο! Το Terabyte με συγκομιδή τριών βαθμών θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό για να ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα σε περίπτωση που τερματίσει τέταρτο.

Group C : Δεν έχει ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική.

Group D : Τα Goody’s τερματίζουν οριστικά στην πρώτη θέση, παρόλο που έχουν ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι Orange-Moments, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη. Ο Τάσος Παπαδόπουλος με νίκη επί του Κοχλία τερματίζει σίγουρα τρίτος, ενώ περιμένει στραβοπάτημα του Moments.

Group Ε : Με μία λέξη “πανικός”! Η δεδομένη δυναμικότητα όλων των ομάδων του ομίλου δημιούργησε μία…χαοτική κατάσταση στον όμιλο και η τελευταία αγωνιστική αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Πλάτανος και Original συγκρούονται για την τελική κατάταξη καθώς η πρόκριση είναι δεδομένη. Στη…γωνία περιμένει το Σερραϊκό που αντιμετωπίζει το Nouveau και με νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο του ίδιου όσο και για μία από τις δύο ομάδες στο άλλο παιχνίδι καταλαμβάνει σίγουρα τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση όμως ισοπαλίας στο ντέρμπι, τότε θα παίξουν ρόλο τα γκολ καθώς θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των τριών! Τέλος, υπάρχει ακόμη ένα σενάριο, ίσως περισσότερο…επιστημονικής φαντασίας από τα παραπάνω! Αν το Nouveau επικρατήσει του Σερραϊκού με υπέρ του συγκομιδή έξι γκολ και πάνω τότε…αρπάζει την τρίτη θέση από το Hot Spot και περιμένει την τελική κατάταξη όλων των τέταρτων ομάδων για να δει αν θα συμμετέχει στα μπαράζ…Μύλος!!!

Group F : Η σημερινή νίκη του La Notte επί του Pro Net δεν άλλαξε κάτι δραματικά στον όμιλο, παρά μόνο εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της ομάδας από τη Μελίκη στον επόμενο γύρο. Πολύ μεγάλο παιχνίδι το έτερο της 4ης αγωνιστικής (Mr Wurst-Taboo), με τους πρώτους να εξασφαλίζουν και αυτοί με τη σειρά τους την πρόκριση σε περίπτωση νίκης. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δημιουργεί…μποτιλιάρισμα!

Group G : Τα μοναδικά δεδομένα στον όμιλο είναι η 4η θέση στο Billy’s Market και η 5η στο Da Manha, καθώς οι δεύτεροι έχουν το ρεπό τους την τελευταία αγωνιστική. Ο ένας όμως βαθμός για το Billy’s δεν φτάνει για να του δώσει το εισιτήριο για τα μπαράζ των τέταρτων, καθώς θέλει μόνο νίκη στο παιχνίδι με το Hotel Kapsalis για να φτάσει τους τέσσερις. Το Scandal με νίκη επί της Ένωσης Αστυν.Υπαλλ.Ημαθίας καταλαμβάνει την πρώτη θέση και το Hotel Kapsalis την δεύτερη εφόσον επικρατήσει του Billy’s Market.

Group H : Η σημερινή (31/5) νίκη του Bowling City Club επί του X Net το έδωσε την πρωτοκαθεδρία στον όμιλο, παρά το ρεπό της τελευταίας αγωνιστικής. Η ομάδα της οδού Κοντογεωργάκη με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Avenue τερματίζει οριστικά δεύτερη, με το Dolce Via να περιμένει στη…γωνία σε τυχόν στραβοπάτημα (αγωνίζεται με τα Κρεοπωλεία Ανθιμίδη). Η ομάδα του Μακροχωρίου θέλει τους βαθμούς αλλά και μεγάλη διαφορά στα γκολ για να…κλέψει την πρόκριση από το Χ-Νet.

Group Ι : Το Ticket4All εξασφάλισε την πρώτη θέση. Πλέον στην τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα, με όλα τα σενάρια πιθανά και ο…Θεός βοηθός!

Group J : Η σημερινή νίκη του Crystal Palace επί του Μπρίκι τους δίνει την δυνατότητα να…χαμογελάσουν αφού αρκεί ένας βαθμός για την μαθηματική πρόκριση στους “32”. Απομένει το παιχνίδι Bar-B@γιαννης – Στέκι Μελίκη για να ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική και με νίκη οι γηπεδούχοι παίρνουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η τελική κατάταξη.

Group K : Η ομάδα του Spot Puma μόνο με…αυτοκτονία χάνει την πρώτη θέση. Το De Facto εξασφάλισε τη δεύτερη θέση. Οι Queen’s Boyz (ρεπό την τελευταία αγωνιστική) χάνουν την τρίτη θέση μόνο αν η Ελιά επικρατήσει του Spot Puma, καθώς ο συντελεστής τερμάτων είναι -19 έναντι -4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected