Κατηγορίες
Super League 1

Νίκος Καλτσάς – Φήμες για Ιταλική πρόταση!

καλτσαςΤον 22χρονο επιθετικό μέσο της Βέροιας, Νίκο Καλτσά, έχει βάλει στο στόχαστρό της η ιταλική ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ποδοσφαιρικό προϊόν της ομάδας της Ημαθίας ο Νίκος Καλτσάς, έκανε την καλύτερή του χρονιά στη «Βασίλισσα του Βορρά» και δεν άργησαν να ηχήσουν στα αυτιά του οι σειρήνες από το εξωτερικό. Δεν ήταν μόνο τα τέσσερα, πολύ κρίσιμα, γκολ αλλά και οι τρεις ασίστ, που είχε σε 24 ματς φέτος, αλλά και το γεγονός ότι ξεχωρίζει για την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο και πέρσι είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος νέος παίκτης της Football League. Στα μέσα της σεζόν βρέθηκε κοντά στο να πάει στην Ισπανία, όμως, παρέμεινε για να βοηθήσει στην προσπάθεια της σωτηρίας της Βέροιας.

Το καλοκαίρι ωστόσο αναμενόταν «καυτό» για τον 22χρονο άσο και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια έχει φτάσει πρόταση για αυτόν, από την ιταλική Βαρέζε. Οι Ιταλοί προσφέρουν 150.000 ευρώ στην ομάδα της Ημαθίας και ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή της τάξης του 20%, μια πρόταση που σίγουρα θα εξετάσει πολύ προσεκτικά ο Γιώργος Αρβανιτίδης κι οι συνεργάτες του. Σε περίπτωση άλλωστε που η Βέροια πει το «ναι», ο παίκτης δύσκολα δεν θα τα βρει με τους Ιταλούς, παρότι η ομάδα θα αγωνίζεται και τη νέα περίοδο στη Serie B όπου φέτος τερμάτισε 5η, αφού θέλει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected