Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Τι περιμένουμε αύριο

στατιστικαΑπέμεινε ένα 24ωρο για το τέλος της πρώτης φάσης των ομίλων στο 2ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού και ήδη 8 από τους 11 ομίλους έριξαν αυλαία. Ας δούμε τι αναμένουμε αύριο στα γκρουπ που εκκρεμούν :

Group C : Απομένει ένα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ο όμιλος C, καθώς το ματς της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στο bar Φούρνος και στο Sport Service Sotos, θα κατοχυρωθεί και τυπικά στους γηπεδούχους, μετά την οριστική αποχώρηση της ομάδας από την Αγκαθιά. Η χθεσινή νίκη του καφέ Κάστρο επί του Ερατεινού, οδηγεί την ομάδα από την Βεργίνα στον αυριανό “τελικό” της πρώτης θέσης με τον Φούρνο. Το Plaza τερμάτισε οριστικά στην 3η θέση αλλά φαίνεται πως μπαίνει στα μπαράζ λόγω του χαμηλού συντελεστή (5 βαθμοί) και το Ερατεινό στην 4η. Μέχρι στιγμής (6/6) το bar της οδού Ιεραρχών βρίσκεται στην 5η θέση της Ειδικής Βαθμολογίας των μπαράζ.

Group Ε : Με μία λέξη “πανικός”! Η δεδομένη δυναμικότητα όλων των ομάδων του ομίλου δημιούργησε μία…χαοτική κατάσταση στον όμιλο και η τελευταία αγωνιστική αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Πλάτανος και Original συγκρούονται για την τελική κατάταξη καθώς η πρόκριση είναι δεδομένη. Στη…γωνία περιμένει το Σερραϊκό που αντιμετωπίζει το Nouveau και με νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο του ίδιου όσο και για μία από τις δύο ομάδες στο άλλο παιχνίδι καταλαμβάνει σίγουρα τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση όμως ισοπαλίας στο ντέρμπι, τότε θα παίξουν ρόλο τα γκολ καθώς θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των τριών! Τέλος, υπάρχει ακόμη ένα σενάριο, ίσως περισσότερο…επιστημονικής φαντασίας από τα παραπάνω! Αν το Nouveau επικρατήσει του Σερραϊκού με υπέρ του συγκομιδή έξι γκολ και πάνω τότε…αρπάζει την τρίτη θέση από το Hot Spot και περιμένει την τελική κατάταξη όλων των τέταρτων ομάδων για να δει αν θα συμμετέχει στα μπαράζ…Μύλος!!!

Group K : Η ομάδα του Spot Puma μόνο με…αυτοκτονία χάνει την πρώτη θέση. Το De Facto εξασφάλισε τη δεύτερη. Οι Queen’s Boyz (ρεπό την τελευταία αγωνιστική) χάνουν την τρίτη θέση μόνο αν η Ελιά επικρατήσει του Spot Puma, καθώς ο συντελεστής τερμάτων είναι -19 έναντι -4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected