Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2o Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Τα…ψέμματα τελείωσαν!

DSCN2820Ύστερα από 97 παιχνίδια (13 από τα 110 που είχαν προγραμματιστεί στη φάση των ομίλων αναβλήθηκαν), η πρώτη φάση του 2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού έλαβε τέλος! Οι 31 ομάδες πλέον γνωρίζουν τους αντιπάλους τους στην επόμενη φάση (βλέπε εδώ), με το Στέκι Βέροια να είναι η…”άτυχη” της παρέας καθώς θα πρέπει να περιμένει τον νικητή των μπαράζ των τέταρτων (βλέπε εδώ), που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 12/6. Κρίνοντας από την δυναμικότητα των ομάδων που είδαμε στους ομίλους, τα μπαράζ και η φάση των “32” αναμένεται συγκλονιστική, καθώς τα περισσότερα ζευγάρια είναι κάτι παραπάνω από αμφίρροπα. Στα σημερινά 3 από τα 4 παιχνίδια που διεξήχθησαν είχαμε την αυλαία των ομίλων και το οριστικό…ξεκαθάρισμα σε αυτούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News) :

Group Κ : Spot Puma – Ελιά   18-0

Group E : Το Σερραϊκό – Nouveau   3-0 α.α.

Group E : Πλάτανος – Original   4-4

Group C : Το Κάστρο – Φούρνος   1-4

δείτε εδώ την οριστική εικόνα των ομίλων και την τελική Ειδική Βαθμολογία

Την ερχόμενη Δευτέρα 10/6 ξεκινά τόσο η προημιτελική φάση των μπαράζ όσο και η φάση των νοκ-άουτ αγώνων, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ματς για…όλα τα γούστα! Αναλυτικά :

Προημιτελικός Μπαράζ 1 :  Οικοκίνηση – Ερατεινό  (18.00)

Προημιτελικός Μπαράζ 2 :  Avenue – Orange  (19.00)

Προημιτελικός Μπαράζ 3 :   Χατζηπαυλίδης – Envy / Μακεδονική Κτηματομεσιτική  (20.00)

Προημιτελικός Μπαράζ 4 :   Plaza – Hot Spot  (21.00)

Φάση των 32 : X Net – Hotel Kapsalis (22.00)

*δείτε αργότερα την αναγγελία της κλήρωσης για τις μέρες και ώρες της φάσης των 32, φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες και τους σκόρερς των ομίλων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected