Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Οι χθεσινές μεταγραφές

Σo;yρλεΟ Αντρέ Σούρλε είναι η πρώτη μεταγραφή του Ζοζέ Μουρίνιο μετά την επιστροφή του στην Τσέλσι. Οι “μπλε” ανακοίνωσαν την Πέμπτη την συμφωνία με την Λεβερκούζεν, η οποία υπολογίζεται στα 21.000.000 ευρώ, ενώ ίσως να δοθεί δανεικός και ο Βέλγος διεθνής, Κέβιν ντε Μπράινε (πέρσι δανεικός σε Βέρντερ). Ο 22άχρονος διεθνής Γερμανός επιθετικός αναμένεται να τα βρει άμεσα με την Τσέλσι και να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ παρακατώ τον βλέπετε μαζί με τον Μουρίνιο σε πρόσφατο φιλανθρωπικό φιλικό…

Η Λεβερκούζεν βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Αντρέ Σέρλε, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σον Χέουνγκ-Μιν από το Αμβούργο. Ο 20άχρονος διεθνής Νοτιοκορεάτης επιθετικός (δεύτερος επιθετικός και winger κυρίως) κόστισε περίπου 10.300.000 ευρώ και υπέγραψε για πέντε χρόνια.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα την συμφωνία της με την Θέλτα για την απόκτηση του Ιάγο Άσπας. Ο 25άχρονος Ισπανός επιθετικός θα κοστίσει στους “κόκκινους” 9.000.000 ευρώ, ενώ μένει ο ίδιος να συμφωνήσει για το συμβόλαιό του και να πέσουν οι υπογραφές.

Η Άστον Βίλα πραγματοποίησε δύο μεταγραφές την Πέμπτη, καθώς απέκτησε τον Ζορ Οκόρ από την Νόρτζελαντ και τον Λεάντρο Μπακούνα από την Χρόνινχεν. Ο Ζορ Οκόρ είναι 20άχρονος διεθνής Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, αλλά κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού και κόστισε 4.700.000 ευρώ. Το κόστος για τον Λεάντρο Μπακούνα υπολογίζεται στο 1.500.000 ευρώ, ενώ πρόκειται για 21άχρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό (από τις Ολλανδικές Αντίλλες).

Ο 31άχρονος Ισπανός μέσος, Χοακίν, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Φιορεντίνα, έτσι ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του από την Μάλαγα, η οποία υπολογίζεται πως πήρε περίπου 2.000.000 ευρώ.

Η Σέλτικ πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή με την απόκτηση του Αμιντό Μπαλντέ από την Γκιμαράες. Ο 22άχρονος επιθετικός από την Γουινέα κόστισε 2.100.000 ευρώ, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με τους “καθολικούς”.

Η Μπολόνια έδωσε 1.600.000 ευρώ στην Μπρέσια και αγόρασε το και υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Παναγιώτη Κονέ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected