Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των 32!

μπαλα13Την πιο εντυπωσιακή μέρα των τριών της φάσης των 32 βιώσαμε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων! Τα έξι παιχνίδια του προγράμματος ήταν πραγματικά εντυπωσιακά, καθώς τρία κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, ένα έληξε με το απίστευτο 1-0 για ματς 5×5, ενώ στα άλλα δύο το σκορ έφτασε σε υψηλά επίπεδα, όπως επίσης και το θέαμα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, Mr Wurst και Πλάτανος μετά από δραματικό σε εξέλιξη ματς και κάτω από αφόρητη ζέστη ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια και στα πέναλτι που ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση με 3-0 χάρη σε δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις του Παρασίου για τον Πλάτανο.

Ακολούθησε το επίσης δραματικό παιχνίδι ανάμεσα στο Tzimos Service με αντίπαλο το A.F.U., στο οποίο σημειώθηκε η έκπληξη με την πρόκριση της ομάδας από τη Μελίκη επί του πρώτου στον δεύτερο όμιλο αντιπάλου του και μάλιστα με έναν εντυπωσιακό Βασίλη Τζίμο κάτω από τα δοκάρια, που κράτησε το μηδέν στο τέταρτο μόλις παιχνίδι μέχρι στιγμής που η μία ομάδα δεν σκοράρει!

Στο τρίτο παιχνίδι το Spot Puma επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με το ευρύ 9-0 και θα αντιμετωπίσει στους “16” την ομάδα του Hotel Kapsalis. H συνέχεια ήταν και πάλι δραματική, καθώς Το Σερραϊκό και La Notte ήρθαν ισόπαλες 3-3 και στα πέναλτι που ακολούθησαν οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Στα δύο βραδινά παιχνίδια Taboo και Στέκι Βέροια πήραν τα τελευταία εισιτήρια για τους “16”, με τους πρώτους να επικρατούν στα πέναλτι επί του Original και τους δεύτερους να επικρατούν της Οικοκίνησης με το ευρύ 8-1. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News) :

Ζευγάρι 8 : Mr Wurst – Πλάτανος  2-2, 0-3 πέναλτι

Ζευγάρι 3 : Tzimos Service – A.F.U.  1-0

Ζευγάρι 9 : Original – Taboo  4-4, 2-3 πέναλτι

Ζευγάρι 15 : Οικοκίνηση – Στέκι Βέροια  1-8

Ζευγάρι 16 : Bar-B@γιαννηςSpot Puma  0-9

Ζευγάρι 7 : Το Σερραϊκό La  Notte  3-3, 3-4 πέναλτι

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της φάσης των “32” και εδώ το πρόγραμμα και τα ζευγάρια των 16

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected