Κατηγορίες
Basket

Κώστας Τσαρτσαρής – Θα τιμηθεί από τον ΠΣΑΚ

τσαρτσαρης7Ο Κώστας Τσαρτσαρής αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και για τον λόγο αυτό, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα τον τιμήσει για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος, η βράβευση του διεθνή πάουερ φόργουορντ θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τουρνουά 3ΟΝ3 που θα φιλοξενηθεί στην Ελευσίνα, το Σάββατο 29 Ιουνίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θα τιμήσει τον Κώστα Τσαρτσαρή, για όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ και φυσικά στο Σύνδεσμό μας.

Η απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μας εξέπληξε, όμως τη σεβόμαστε.

Ότι και να πούμε για τον Κώστα Τσαρτσαρή είναι λίγο. Οι επιτυχίες του και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, τα λένε όλα.

Εμείς απλά, τον ευχαριστούμε για όσα έκανε και επίσης τον ευχαριστούμε που απάντησε θετικά στην πρόταση μας, να πάρει μέρος στο τουρνουά 3ON3 της Ελευσίνας (29 & 30 Ιουνίου).

Το Σάββατο λοιπόν 29 Ιουνίου, ο ΠΣΑΚ θα τιμήσει τον ΜΕΓΑΛΟ Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας το 2005, το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006 και 21 τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Τσαρτσαρής: «Μεγάλη τιμή για μένα»

Μάλιστα, ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για την πρόθεση του ΠΣΑΚ να τον τιμήσει, υποστηρίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι μία στιγμή που δεν την περίμενα. Η καριέρα μου έκανε τον κύκλο της και πραγματικά είναι τιμή για μένα, που όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάστηκα με τόσους καταξιωμένους αθλητές και προπονητές και ότι κέρδισα στην καριέρα μου, το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Το 3ON3 είναι μία εξαιρετική εκδήλωση, που πλέον γίνεται κάθε χρόνο και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά, να έρχονται κοντά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο μπάσκετ».

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected