Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Η νέα “λευκή” σελίδα

282734_10200747310870287_126961417_nΚαι τυπικά από χθες ο Ατρόμητος Διαβατού βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Ο απόλυτα (βάσει αριθμών) επιτυχημένος Σάκης Παγγούρας αποτελεί παρελθόν από τον κυανόλευκο πάγκο και η αναζήτηση του αντικαταστάτη του έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Κώστας Μουρατίδης θέλησε μέσω του Imathia Sports News να ευχαριστήσει εκ μέρους της διοίκησης τον έμπειρο τεχνικό, λέγοντας : “Ευχαριστούμε τον Σάκη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία”.

H διαφαινόμενη εδώ και καιρό αποχώρηση του Σάκη Παγγούρα, εκ των πραγμάτων θέτει εν αμφιβόλω την παραμονή αρκετών παικτών του ρόστερ της ομάδας, καθώς είναι γνωστό πως η παρουσία τους στην κυανόλευκη ομάδα συμβάδιζε και συμβαδίζει με την ύπαρξη του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του συλλόγου.

Σάκης Παγγούρας : “Δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό”

Τη δική του θέση εξέφρασε ο πρώην πλέον τεχνικός του Ατρομήτου στο Imathia Sports News, σε επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο. Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόνισε :

“Η παραμονή μου στην ομάδα ήταν αβέβαιη από τη στιγμή που υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Υπήρχαν και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά θέματα με την ομάδα και θεώρησα σωστό από μέρους μου να μην προχωρήσω στην ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο”.

Όσον αφορά τα επόμενα σχέδια, ο Σάκης Παγγούρας αποκάλυψε : “Υπάρχουν δύο προτάσεις αυτή τη στιγμή και μάλιστα αμφότερες αποτελούν πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι ανάλογες επαφές και θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις”.

Το Imathia Sports News, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτει πως τον έμπειρο τεχνικό τον έχει ήδη προσεγγίσει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σε μία πρώτη επαφή με βολιδοσκοπικό χαρακτήρα. Ο Σάββας Αβετίδης αποτελεί από χθες παρελθόν από τον “ασπρόμαυρο” πάγκο και σκοπός της διοίκησης του “δικεφάλου” είναι η όσο το δυνατόν πιο άμεση εύρεση λύσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected