Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Γιώργος Λαζαρίδης – Μετακομίζει στην Πάτρα!

λαζαριδης πλατανιαςΠαίκτης της Παναχαϊκής είναι από χθες ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο 30χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πλατανιά. Ο παίκτης αποτελεί επιλογή του Τίμου Καβακά για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ανδρούτσος, καθώς οι δυο άνδρες είχαν συνεργαστεί στους Κρητικούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“1. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για δύο χρόνια από την ΠΑΕ Πλατανιάς του τερματοφύλακα Γιώργου Λαζαρίδη. Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι 30 ετών έχει ύψος 1,93 και αγωνίσθηκε στον Πλατανιά τα 2 τελευταία χρόνια συνοδεύοντας με την παρουσία του, την άνοδο του από την Football League στην Super League. Ο  Γιώργος Λαζαρίδης είναι επιλογή του προπονητή της ομάδας κ. Καββακά και η διοίκηση υλοποίησε την απόφαση του.

2. Σήμερα υπογράφησαν τα συμβόλαια με το ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, όπου η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 5 έως τις 19 Αυγούστου. Η επιλογή του προπονητικού κέντρου έγινε από τους κ. Καββακά και Πήδουλα”.

Πέραν του Λαζαρίδη, πληροφορίες της mikriliga.com θέλουν τους Πατρινούς να ενδιαφέρονται και για τον Κώστα Κουρτεσιώτη. Ο λόγος για τον 29χρονο μπακ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Πλατανιά, αλλά με το τέλος της φετινής περιόδου έμεινε ελεύθερος.

Λαζαρίδης: Υπόσχομαι σκληρή δουλειά!

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Παναχαϊκής, ο Ημαθιώτης πορτιέρο τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής. Η παρουσία του Τίμου  Καβακά και ο τρόπος που με πλησίασε η ομάδα ήταν καταλυτικά ώστε να δεχθώ την πρόταση που μου έγινε. Το μόνο που μπορώ να  υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά με όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και όσους αποτελούν μέλη αυτής, ώστε η Παναχαϊκή να βρει την θέση που της αξίζει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected