Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Τουρνουά 5×5 – Οι χθεσινοί αγώνες και η ολοκλήρωση της φάσης των 16

Μπάλα Θέμα 1Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται απόψε η νοκ άουτ φάση των 16 ομάδων του 2ου Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού, με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και πραγματικά πλούσιο θέαμα. Στους πέντε χθεσινούς αγώνες παρακολουθήσαμε και πάλι αμφίρροπη εξέλιξη και μόνο το εντυπωσιακό Στέκι επικράτησε εύκολα (12-1 επί των 4 Εποχών).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι το La Notte επικράτησε με το ισχνό 2-0 του Taboo,  στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες και στους ομίλους. Η ομάδα από τη Μελίκη απέδειξε πως η επιτυχία ξεκινά από την άμυνα, γεγονός που πιστοποιεί το μηδέν παθητικό στο χθεσινό παιχνίδι.

Στο επόμενο ματς που ακολούθησε, το Dolce Via, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους δύο τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο, επικράτησε του Φούρνου με 3-1, σε ένα ακόμη παιχνίδι που το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Αντιπαλος της κυανόμαυρης ομάδας στα προημιτελικά θα είναι το Ticket4All που στο παιχνίδι των 23.00μμ νίκησε την σκληροτράχηλη ομάδα της Στέγης 5-3. Η αναμέτρηση της Τετάρτης 19/6 (21.00) για τα προημιτελικά κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί το ζευγάρι του τελικού, αφού κατά γενική ομολογία θεωρούνται από τα φαβορί για το τρόπαιο.

Στο πιο αμφίρροπο ματς της χθεσινής μέρας, Μεϊντάνι και De Facto “διαφήμισαν” το ποδόσφαιρο, με την ομάδα από το Μακροχώρι να παίρνει τελικά την πρόκριση στα πέναλτι (4-2, κανονικός αγώνας 4-4). Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα (δείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων από το LIVE του Imathia Sports News) :

Ζευγάρι Α : La Notte  – Taboo   2-0

Ζευγάρι Β : Στέκι Βέροια4 Εποχές   12-1

Ζευγάρι C : Dolce ViaΦούρνος   3-1

Ζευγάρι D : Το ΜεϊντάνιDe Facto  4-4, 2-4 πέναλτι

Ζευγάρι G : Ticket4AllΣτέγη  5-3

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της φάσης των 16 και εδώ τα προημιτελικά που ξεκινούν αύριο

Στα σημερινά παιχνίδια, που ολοκληρώνουν τη φάση των 16, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στο Spot Puma και στο Hotel Kapsalis, ενώ αμφίρροπη θεωρείται και η αναμέτρηση ανάμεσα στο Moments και στον Πλάτανο. Το πρόγραμμα κλείνει με το ζευγάρι Tzimos Service – Bowling City Club. Αναλυτικά :

Ζευγάρι F : Spot PumaHotel Kapsalis  (21.00)

Ζευγάρι E : MomentsΠλάτανος  (22.00)

Ζευγάρι Η : Tzimos ServiceBowling City Club  (23.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected