Κατηγορίες
Διάφορα

Tsipourokatastasis Artissimo – Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα!

1013455_394763353974428_875472040_nΈνας χρόνος ΤΣΙΠΟΥΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ Artissimo……
…..Και ναι, κλείσαμε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της Τσιπουροκατάστασης, σβήσαμε το πρώτο μας κεράκι….
Ένας χρόνος έντονων συναισθημάτων, συγκινήσεων, διασκέδασης, τσιπουροκρασομπυροκατανυξεων, αμέτρητων ξενυχτιών, καλής παρέας, καινούργιων γνωριμιών……..
Όταν ξεκινήσαμε από πολλούς θεωρήθηκε μια τρέλα, μια παρόρμηση με ημερομηνία λήξης.
Εμείς όμως αυτή την τρέλα την πιστεύαμε , την αγαπήσαμε , την στηρίξαμε και παρασύραμε και άλλους σε αυτήν την τρέλα που έγιναν ένα μαζί μας να προχωράμε μέχρι σήμερα και ακόμα παρακάτω….
Μέσα από την καρδιά μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτό που είναι η Τσιπουροκατάσταση σήμερα….. Όλα τα άτομα που εργάστηκαν και εργάζονται με την ψυχή τους, όλους αυτούς που πρόβαλαν και είναι δίπλα μας είτε μέσω ιντερνετ, είτε μέσω έντυπου τύπου: Eφημερίδα Ημερήσια, Eφημερίδα Λαός, Eφημεριδα Κερκίδα, Eφημεριδα Βέροια, (Bεροιώτης blogspot, Ναουσέικα Νέα, Ιmathia events, Οlaveria blogspot, Ιmathia sport news, Laikoura.gr, ΠΓΣ Προμηθέας, Μέριμνα, Ράδιο Ημαθία 97,3 ).
Δεν θέλω να αναφερθώ ονομαστικά γιατί θα με λυπήσει πολύ αν ξεχάσω κάποιους.
Ένας υπέροχος χρόνος λοιπόν που πέρασε γεμίζοντας μας εμπειρίες, στιγμές μοναδικές, συναισθήματα, γεύσεις , αρώματα……..
Ευχαριστούμε όσους παραβρεθήκαν στα γενέθλια μας , ζητούμε συγγνώμη από αυτούς που ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά δεν μπορέσαμε να τους έχουμε λόγω στενότητας χώρου……. και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαριλία Μωραϊτάκη που εκείνο το βράδυ επιμελήθηκε αποκλειστικά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την οργάνωση της βραδιάς.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ βέβαια, όλοι μας εδώ από την Τσιπουροκατάσταση , το χρωστάμε σε όλους εσάς που μας στηρίζετε με την παρουσία σας, που περνάτε καλά μαζί μας (και εμείς ακόμα καλυτέρα μαζί σας), που μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι με τις απαιτήσεις σας.
Από την διεύθυνση και το προσωπικό της Τσιπουροκατάστασης ευχαριστούμε για τον 1 χρόνο που περάσαμε μαζί ………….και πάμε όλοι μαζί για τα καλύτερα!!!!!!!!
Με τιμή
Σάκης Κουρσάνης
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected