Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

Τουρνουά 5×5 – Τα χθεσινά ματς και η συμπλήρωση του παζλ

5χ5Ολοκληρώθηκε χθες με τους τρεις αγώνες του προγράμματος η νοκ-άουτ φάση των 16 και πλέον οι 8 ομάδες που συνεχίζουν ξεκινάνε σήμερα τη μεγάλη προσπάθεια για τον μεγάλο τελικό της Τετάρτης 26 Ιουνίου. Αποδείχθηκε για άλλη μία φορά πως το επίπεδο στο φετινό Τουρνουά ήταν κάτι παραπάνω από υψηλό, δημιουργώντας έτσι ένα άνευ προηγουμένου…δεδικασμένο για τα δεδομένα ενός μικρού Νομού όπως είναι η Ημαθία, βάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τα επόμενα χρόνια.

Στα χθεσινά ματς Hotel Kapsalis, Moments και Bowling City Club εξασφάλισαν τις τρεις τελευταίες θέσεις για τα προημιτελικά, που ξεκινούν σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αγώνων (βλέπε εδώ). Το πρώτο χρονικά παιχνίδι κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς Hotel Kapsalis και Spot Puma ήρθαν ισόπαλοι στην κανονική διαρκεια του αγώνα (2-2), με τους “πορτοκαλί” να παίρνουν την πρόκριση με 6-5.

Στην αναμέτρηση του Moments με τον Πλάτανο το εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας από τα Παλατίτσια ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν το Στέκι Βέροια. Το γκολ του Νήτσιου από το πρώτο μέρος δεν πτόησε τους “πράσινους” και με δύο τέρματα του Βασίλη Κακαγιάννη και ένα του Κοτσαγκόγκου έφτασαν στο τελικό 3-1.

Τέλος, το Bowling City Club επικράτησε με το ευρύ 9-2 επί του Tzimos Service, δείχνοντας και πάλι εξαιρετικές ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα συγκινιτική η στιγμή που σκόραρε ο Αλέξανδρος Τζίμος για την ομάδα της Μελίκης, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα (δείτε εδώ τη LIVE ενημέρωση του Imathia Sports News):

Ζευγάρι F : Spot PumaHotel Kapsalis  2-2, 5-6 πέναλτι

Ζευγάρι E : MomentsΠλάτανος  3-1

Ζευγάρι Η : Tzimos ServiceBowling City Club  2-9

Δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της φάσης των 16

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected