Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

2ο Τουρνουά Κοινωνικού Σκοπού – Αφιέρωμα στους δύο φιναλίστ

Έπειτα από 110 περίπου παιχνίδια και 660 περίπου τέρματα, ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Απόψε στις 21.00 στο Αθλητικό Κέντρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που ίσως δεν θα μπορούσε κανείς να προβλέψει πριν την έναρξη του Τουρνουά. Το Cafe-Bar “Dolce Via” της οδού Καρατάσου, ιδιοκτησίας του Γιάννη Φασίδη θα αντιμετωπίσει το Στέκι της Πλατείας Ωρολογίου, επιχείρηση που λειτουργεί με ιδιοκτήτη τον Βασίλη Παπαθυμιόπουλο. Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα και εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων στο φετινό Τουρνουά παρουσιάστηκαν με αδυναμίες. Ας δούμε παρακάτω πως οι δύο αντίπαλοι έφτασαν ως τον Μεγάλο Τελικό και μερικά στατιστικά που αποδυκνείουν τη δυναμικότητα των δύο ομάδων :

Dolce Via

Η κυανόμαυρη ομάδα παρουσίασε εξαιρετική σταθερότητα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αν και στη πρώτη φάση των ομίλων τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από το Bowling City Club και το X Net! Αξιοσημείωτο το γεγονός πως στη φάση των νοκ-άουτ οι ομάδες που απέκλεισε ήταν από τα φαβορί της διοργάνωσης, με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Ας δούμε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά :

Θέση στους Ομίλους : 3η (2-1-1, 19-15 τερμ., 7β)

Φάση των 32 : Scandal  8-4

Φάση των 16 : Φούρνος  3-1

Προημιτελικά : Ticket4All  7-3

Ημιτελικα : Bowling City Club  5-4

Συνολική Επίδοση : 6-1-1, 42-27 τέρματα

Πρώτος σκόρερ : Γιώργος Ευτυριάδης (14)

Το Στέκι

Η πιο αποδοτική και αποτελεσματική ομάδα του Τουρνουά. Οι “γαλάζιοι” παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, με την άμυνα να αποτελεί το δυνατό όπλο της ομάδας, η οποία δέχεται το εντυπωσιακό για 5×5 αγώνες 1.8 γκολ μέσο όρο! Η φάση των νοκ-άουτ αγώνων αποτέλεσαν μια τυπική διαδικασία για τους σημερινούς φιναλίστ, σημειώνοντας μεγάλα σκορ και εύκολες επικρατήσεις. Ας δούμε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά :

Θέση στους Ομίλους : 1η (3-0-1, 31-10 τερμ., 9β)

Φάση των 32 : Οικοκίνηση  8-1

Φάση των 16 : 4 Εποχές  12-1

Προημιτελικά : Moments  9-2

Ημιτελικα : Hoteli Kapsalis  1-0

Συνολική Επίδοση : 7-0-1, 61-15 τέρματα

Πρώτος σκόρερ : Θοδωρής Πέτγαζλης (15)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected