Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Τρεις προσθήκες και έπεται(;) συνέχεια!

Δημιουργεί παράδοση κατά πως φαίνεται τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καθώς το τελευταίο διάστημα επί καθημερινής βάσεως βγάζει ειδήσεις! Η σημερινή μέρα περιελάμβανε τρεις προσθήκες που ολοκληρώθηκαν και τυπικά, παρόλο που όπως σας ενημερώσαμε και χθες οι σχετικές επαφές είχαν γίνει πριν αρκετό καιρό, δεν τις ανακοινώναμε όμως σεβόμενοι τόσο τον σύλλογο όσο και τους παίκτες.

Η πρώτη σημερινή μεταγραφή και τρίτη χρονικά από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο Σάκης Παγγούρας στον πάγκο της “ασπρόμαυρης” ομάδας ακούει στο όνομα Νίκος Δαλήγκαρος (1η φωτό κάτω δεξιά). Ο 24χρονος (29/7/1989) μεσοεπιθετικός προέρχεται από τον ΠΑΟ Κουλούρας, με τον οποίο αγωνίστηκε σε όλο το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής και βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο στην Α2.

Δεύτερη προσθήκη αποτελεί ο Νίκος Δημοσθένους (2η φωτ. αριστερά), μία από τις “σημαίες” του Φίλιππου Μέσης τα τελευταία χρόνια. Ο 23χρονος (28/9/1989) επιθετικός έχει ύψος 1.78 και βάρος 65 κιλά και προέρχεται από την ομάδα του Μακροχωρίου. Η μεταγραφή του “Γκέκα” όπως είναι ευρέως γνωστός αποτελεί πολύ σημαντική επιτυχία για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με την οποία προσδίδει πολύ μεγάλη ενίσχυση στη γραμμή κρούσης όπως άλλωστε είναι και μία από τις βασικές προϋποθέσεις στις ομάδες που έχει εργαστεί κατά καιρούς ο Σάκης Παγγούρας. Το Imathia Sports News μίλησε με τον Νίκο Δημοσθένους, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την πρώην ομάδα του :

“Είμαι πολύ χαρούμενος και συνάμα ανυπόμονος να ξεκινήσει η προετοιμασία με τη νέα μου ομάδα. Η προσέγγιση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα τιμητική προς το πρόσωπο μου και κρίνοντας από τα λεγόμενα τους θεώρησα πως η ομάδα φέτος έχει πολύ υψηλούς στόχους. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στον Φίλιππο Μέσης, καθώς εκεί πέρασα ίσως τα πιο όμορφα χρόνια της μέχρι στιγμής καριέρας μου και πάντα θα την έχω στην καρδιά μου”.

Η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αφορά τη θέση του τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσάκα (φωτ. δεξιά) της ΑΕΚ Καμποχωρίου, ο οποίος θα πλαισιώσει του Κώστα Θεοδώρου και Πάρη Μαρτσέλο κάτω από τα δοκάρια, δημιουργώντας έναν πολύ δυνατό συναγωνισμό. Ο 38χρονος (23/10/1975) πορτιέρο προέρχεται από τον Φίλιππο Μέσης και πολύ σημαντικό πλεονέκτημα εκτός του αναστήματος του (ύψος 1.88βάρος 90 κιλά) είναι η εμπειρία του από υψηλότερο επίπεδο καθώς έχει αγωνιστεί και στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο “θηριώδης” τερματοφύλακας μίλησε στο Imathia Sports News και στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Μετά από την πολύ ιδιαίτερη χρονιά για μένα στο Καμποχώρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής, επιστρέφω και πάλι στην Α1 και μάλιστα στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκα για 5 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ελπίζω να βάλω και γω ένα λιθαράκι για να πετύχει τους στόχους του”.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αποδυκνείει με τις προσθήκες αυτές πως οι στόχοι για τη νέα περίοδο δεν θα μπορούσαν να είναι μικρότεροι της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της επιστροφής μετά από δύο χρόνια στην επόμενη κατηγορία. Η συνέχεια προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους “ασπρόμαυρους”, καθώς παρόλο που διατήρησε τον περσινό κορμό, οι προσθήκες φαίνεται πως δεν θα σταματήσουν στις πέντε…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected