Κατηγορίες
Football League - Ποδόσφαιρο

Football League – Άλλη μία απόδειξη ότι έρχεται καύσωνας…

football leagueΤις επόμενες ημέρες αναμένονται πολλές κι ενδιαφέρουσες εξελίξεις σχετικά με την διάρθρωση των νέων πρωταθλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου και κυρίως αυτού της Football League. Ο “βραχνάς” των 500.000 ευρώ ως μετοχικό κεφάλαιο και προϋπόθεση συμμετοχής, φαίνεται ότι αποτελεί τον ανασταλτικό παράγοντα για την πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας και προς αυτή την κατεύθυνση ήλθε και η πρόταση που κατέθεσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Γαζώρου για μετατροπή της Β’ Εθνικής σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!

Η πρόταση μάλιστα αυτή αναμένεται να κατατεθεί στο συμβούλιο της ΕΠΟ και στην Γενική Συνέλευση την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι στις 3 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Football League, οπου πέρα απο την επικύρωση των βαθμολογιών των πρωταθλημάτων, θα συζητηθούν και οι όροι της διοργάνωσης του νέου πρωταθλήματος.

Υπάρχει πάρα πολύ παρασκήνιο στο συγκεκριμένο θέμα και δεν είναι λίγες εκείνες οι πηγές που κάνουν λόγο για συγκεκριμένες πιέσεις, ώστε να αδειάσουν θέσεις στη Β’ Εθνική και να τις καταλάβουν ομάδες που θα πληρούν τέτοιες προδιαγραφές απο την Γ’ Εθνική, αφού προηγουμένως θα έχουν “σβήσει” τα πάμπολλα χρέη τους!!!

Το τι θα γίνει, ουδείς το γνωρίζει αυτή την ώρα, πάντως το σίγουρο είναι πως όλο και περισσότερες ομάδες της Football league που αντιμετωπίζουν σωρεία οικονομικών προβλημάτων, πιέζουν ώστε να μην ισχύσει αυτό το αποτρεπτικό ποσό των 500.000 ευρώ ως μετοχικό κεφάλαιο…

*mikriliga.org

loading...
error: Protected