Γενικά

Ζάκυνθος – Θολό τοπίο μετά τη ΓΣ

ζακυνθος1Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 μμ και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 μμ. Στο ξεκίνημα της διαδικασίας της συνέλευσης συστάθηκε επιτροπή η οποία ανέλαβε το συντονισμό και την καταγραφή των πρακτικών. Η επιτροπή αποτελείτο από τους παλαίμαχους Νήση Δραγώνα, Στράτο Κουρούμαλο και το Θοδωρή Δραγώνα.

Η παρουσία του προεδρείου (πρόεδρος ήταν ο Ν. Δραγώνας) ήταν καταλυτική, αφού διεύθυνε με αποτελεσματικότητα τη συζήτηση, ενώ παρενέβαινε με πυγμή σε κάθε προσπάθεια “αποπροσανατολισμού” της ουσίας των πραγμάτων. Το προεδρείο νομιμοποίησε τη Συνέλευση στην οποία παρόντα ήταν περίπου 50 με 60 άτομα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος Στέλιος Γούναρης πραγματοποίησε Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμός, αναλύοντας διεξοδικά τι έχει κάνει μέχρι τώρα η παρούσα διοίκηση. Τρία μέλη της παρούσας διοίκησης, οι Στέλιος Γούναρης, Βασίλης Μουζάκης και Νίκος Κοντονής δήλωσαν ότι ισχύει η παραίτησή τους. Ζήτησαν όμως ολιγοήμερη παράταση κι ένα χρονικό περιθώριο αντίδρασης, ώστε να ξεκαθαρίσει από τη Διοργανώτρια Αρχή αν η ομάδα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Β΄ εθνική.

Επειδή κανείς δε γνωρίζει πως θα “κλειδώσουν” οι νέες κατηγορίες (δύο όμιλοι στη Β΄ εθνική και 6 όμιλοι στο Περιφερειακό) οι τρεις άνδρες δήλωσαν ότι θα περιμένουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Σε περίπτωση που η ομάδα κληθεί να αγωνιστεί στη Β΄ εθνική (υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο), τότε θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με διαφορετικά δεδομένα. Σε περίπτωση που η ομάδα συμμετάσχει στην ενοποιημένη Γ΄- Δ΄ (περιφερειακό) Εθνική, τότε οι παραιτήσεις θα ισχύσουν κανονικά και το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να συμπληρωθεί.

Παρόντα ήταν και τέσσερα μέλη της “κίνησης” που εξέφρασε πριν λίγες εβδομάδες την επιθυμία να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Κοντονής Κ., Κορωνιός Σ., Γεωργιτσόπουλος Ν. και Δραγώνας Ν. Οι τέσσερις επανέλαβαν ότι αποσύρθηκε το ενδιαφέρον για ανάληψη διοίκησης, όμως δεν παύουν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και να επέμβουν αν χρειαστεί, πάντα για το καλό της ομάδας. Υπήρξαν και κάποιες φωνές… διαμαρτυρίας και διαφωνιών προς τον τρόπο διοίκησης από το τωρινό δ.σ. και ειδικά για την ελλειπή ενημέρωση των υπολοίπων μελών.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected