Football League

Παναχαϊκή – Οι κινήσεις του Καβακά

καβακαςΗ υλοποίηση μεταγραφών που θα… ξεσηκώσουν τον κόσμο και θα ηγηθούν του νεανικού συνόλου που διαθέτει, αποτελεί στόχο της Παναχαϊκής για την τρέχουσα περίοδο. Φυσικά, αυτές δεν θα είναι πολλές, αλλά τόσες, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα. Μετά τον 29χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού, Φελίπε Ντα Κόστα, το όνομα που κυκλοφόρησε, είναι αυτό του Σέρχιο Ντάνι Πόνσε. Ο λόγος για τον επίσης 29χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό, που πέρσι έπαιξε στη Λάρισα και παλαιότερα δυο φορές στον Πανθρακικό. Ο Πόνσε είναι δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, η περίπτωση του οποίου απασχολεί και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πατρινοί παρακολουθούν και τον Θανάση Τσίγκα. Ο 31χρονος φορ, που επίσης αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, έχει σημαντική εμπειρία, με περάσματα από Πανηλειακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Καλλιθέα, Ατρόμητο, Κέρκυρα και αποτελεί ιδανική περίπτωση για να συμπληρώσει τον Γκούρτσα στη γραμμή κρούσης.

Τέλος, κυκλοφόρησε και το όνομα του 25χρονου Θανάση Δεινόπαππα, που έπαιξε κι αυτός στη Λάρισα, ενώ στο παρελθόν πέρασε από Επανομή και Αγροτικό Αστέρα. Ο Τίμος Καβακάς έχει πλήρη εικόνα των παραπάνω περιπτώσεων, καθώς με τους παίκτες αυτούς συνεργάστηκε στη “Βασίλισσα του Κάμπου”.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected