Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ξεκίνησε η δημιουργία του ρόστερ

Γιάντσος ΧριστόφοροςΜε την επίσημη έναρξη των μεταγραφών ξεκίνησε και ο προγραμματισμός του Αχιλλέα Νάουσας. Ο Βασίλης Κουρογεωργάκης παραμένει στην ομάδα όπως είχαμε γράψει σχετικά, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά (δείτε εδώ). Ο έμπειρος προπονητής ζήτησε από τους διοικούντες την παραμονή όλων των παικτών του ρόστερ για τη νέα χρονιά και από χθες ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπογιατζόγλου ξεκίνησε τις επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ραντεβού με τον Χριστόφορο Γιάτσο (φωτ) στέφθηκε από επιτυχία και ο 22χρονος αμυντικός θα παραμείνει στο Γιαννακοχώρι για έναν ακόμη χρόνο.

Σειρά παίρνει σήμερα ο Σάκης Παπατάνος, ο οποίος θα συναντηθεί το βράδυ με τον πρόεδρο της ομάδας, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές θα τα βρούν για τη νέα συνεργασία. Επόμενο ραντεβού είναι με τον Δημήτρη Κακούδη και έπεται συνέχεια.

Οι μοναδικές αποχωρήσεις από το ρόστερ της περσινής χρονιάς φείνεται πως θα είναι οι Γιώργος Κασαπίδης (δείτε εδώ) και ο Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος συζητά με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου για να συνεχίσει στην ομάδα του ορεινού Βερμίου.

Δείτε και εδώ τις εξελίξεις στα μεταγραφικά των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε πρώτοι για τις κινήσεις των ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected