Super League 1

Λεβαδειακός – Αιχμές των Κυπρίων για Λαμπρόπουλο!

λαμπροπουλος λεβαδειακοςΟι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (01/07) την απόκτηση του Γιώργου Λαμπρόπουλου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα, με την κυπριακή ομάδα να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία άφησε αιχμές για αθέτηση συμφωνίας από πλευράς του νέου ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την περασμένη Πέμπτη 27/6/2013 σε συνάντηση του προέδρου του σωματείου μας κ. Αντρέα Βύρα με τον ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο. Ο κ. Λαμπρόπουλος διαβεβαίωσε ότι η απόφαση του ήταν οριστική και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στις αρχές της παρούσας εβδομάδας για υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.Η διοίκηση του σωματείου μας εκφράζει απογοήτευση για τη στάση του ποδοσφαιριστή.

Με την ευκαιρία το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Λαμπρόπουλο για την προσφορά του στο σωματείο μας μέχρι και σήμερα. Η συνεισφορά του ήταν σημαντική και παρόλη την απογοήτευση μας για τη στάση του εμείς θα τον θυμόμαστε ως άνθρωπο και ποδοσφαιριστή ο οποίος δούλεψε και πρόσφερε θετικά στην ιστορία της Νέας Σαλαμίνας».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected