Κατηγορίες
Αθλήματα

Γρηγόρης Σανίκης – Παρουσιάστηκε από την ΑΕΚ!

αεκ χαντμπολ παρουσΣτο «Βυζαντινό ίδρυμα Πέτρος Ζήσης» βρέθηκε σύσσωμο το σωματείο Χάντμπολ της ΑΕΚ όπου έγινε η παρουσίαση των νέων μεταγραφών και της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Μετά την κατάκτηση του νταμπλ της περυσινής σεζόν οι βλέψεις στην ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ είναι μεγάλες, καθώς στόχος είναι και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και το Champions League. Στο «Βυζαντινό Ίδρυμα Πέτρος Ζήσης» έγινε η εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και γενικά της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Λαζόπουλος παρουσίασε τους Ζούγιοβιτς, Ράκσεβιτς, Σανίκη, Τσιλιμπάρη και Νικολαΐδη ενώ με δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος.

«Μετά τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στεναχωρήθηκα πολύ, όπως όλοι μας και επιθυμώ να δω την ΑΕΚ να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο σπίτι της κι εκεί θέλω να είναι όλοι και να πανηγυρίσουμε το Champions League», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ήταν όνειρό μου να δημιουργήσω μια ομάδα που να είναι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. όσον αφορά στην Ελλάδα πιστεύω πως τα έχω καταφέρει, ενώ στοχεύω και στην ανασυγκρότηση Ακαδημιών. Στόχος είναι να δημιουργηθούν 10 τμήματα ανά την επικράτεια».

*aek365.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected