Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – “Βροχή” οι προτάσεις!

Ταταρίδης ΣάββαςΟ τερματοφύλακας Γιώργος Βαλσαμάκης φαίνεται πως είναι η νέα… είσοδος από τη «βροχή» προτάσεων στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ενίσχυση στα δοκάρια. Πρόκειται για 27χρονο πορτιέρο, που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και Φωκικό. Το θέμα εξετάζει σοβαρά ο Ανδρέας Παντζιαράς, ενώ στη λίστα για τα δοκάρια παραμένουν οι Πέτρος Κραβαρίτης (Οδυσσέας Κορδελιού) και η Ημαθιώτης Σάββας Ταταρίδης (φωτ).

Από Δευτέρα θα μπουν και τυπικά οι υπογραφές στις τέσσερις πρώτες προσθήκες των «κοκκινόμαυρων» (Γκουγκουλιάς, Καπίας, Βέργος και Δρόσος), ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται στο μεταγραφικό πεδίο (Παγώνης, Θ. Παπαδόπουλος, Μωυσίδης, Βαγγέλη, Θ. Βλάχος στη μακρά λίστα μεταξύ πολλών άλλων).

Μάλιστα, δυο ακόμα ονόματα που προτάθηκαν εσχάτως και φέρονται να απασχολούν σοβαρά είναι οι οι Κώστας Χατζής και Ευθύμης Γουσούλης. Ο πρώτος είναι 28χρονος αμυντικός χαφ, με παρουσία σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα, Πιερικό, Λάρισα και Νίκη Βόλου, ενώ ο δεύτερος 29χρονος αριστερός μπακ, με θητεία σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Πιερικό και πρόσφατα Ολυμπιακό Βόλου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected