Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Καφές : “Ειλικρινά δεν γνωρίζω πως προέκυψε!”

11Διαβάσαμε πριν λίγο σε πολλά ενημερωτικά sites (μεταξύ αυτών και πανελλήνιας εμβέλειας) πως ο Δημήτρης Καφές, πρώτος σκόρερ της περσινής Α1 Ερασιτεχνικής με τα χρώματα του Αχιλλέα Νεοκάστρου βρίσκεται πολύ κοντά στα Λευκάδια. Σύμφωνα μάλιστα με μερικά από αυτά οι επαφές έχουν προχωρήσει και απομένουν οι ανακοινώσεις.

Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το Imathia Sports News, πιστό στη δημοσιογραφική δεοντολογία απευθύνθηκε στις δύο πλευρές. Η πρώτη μας επαφή έγινε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Λευκαδίων κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη, ο οποίος σε ερώτηση μας αν ο Δημήτρης Καφές βρίσκεται κοντά στα Λευκάδια απάντησε χαρακτηριστικά : “Ναι βεβαίως, 25 χιλιόμετρα μακριά από τα Λευκάδια, στη Βέροια!!! Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επαφή με τον Δημήτρη Καφέ”, δίνοντας μας “τροφή” για παρακάτω!

Η επόμενη κίνηση μας ήταν να απευθυνθούμε στον 33χρονο επιθετικό του Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται σε διακοπές. Ας δούμε τον χαρακτηριστικό διάλογο με τον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

Α.Τ – Δημήτρη καλησπέρα. Διαβάσαμε πριν λίγο σε πολλά ενημερωτικά sites και μάλιστα σε αρκετά πανελλήνιας εμβέλειας πως βρίσκεσαι πολύ κοντά σε συμφωνία με τα Λευκάδια. Από τα δημοσιεύματα διαπιστώνουμε πως οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει και αναμένονται ανακοινώσεις.

Δ.Κ. – Καλησπέρα και σε σας. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω κάτι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε διακοπές! Η μόνη μου επικοινωνία ήταν με τον κ. Παπανώτα αμέσως μετά το τέλος των μπαράζ ανόδου, χωρίς βέβαια να επισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Έκτοτε δεν υπήρχε άλλη επαφή.

Α.Τ. – Μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η απάντηση σου… Ρωτήθηκες από κάποιον σχετικά με το θέμα;

Δ.Κ. – Και εμένα μου κάνει εντύπωση να σας πω την αλήθεια. Με πήρανε τηλέφωνο φίλοι μου από Βέροια και μου το είπανε. Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής και δεν ξέρω από που βγήκε…

Α.Τ. – Δημήτρη ήσουν πολύ σαφής! Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις διακοπές σου και ευχαριστούμε για τον χρόνο σου.

Δ.Κ. – Να είστε καλά καλό καλοκαίρι σε όλους!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected