Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Επισκοπή Νάουσας – Μία εξαιρετική πρωτοβουλία!

θερμανση σχολειο

Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα… Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν δημιουργήσει μία πρωτοφανή για τα δεδομένα εικόνα, που επιβαρύνεται από την (δεδομένη άλλωστε) αναλγησία του κρατικού μηχανισμού. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα και έχει γίνει αρκετά έντονο ειδικά στις ορεινές περιοχές της χώρας μας, είναι η ελλειπής θέρμανση στα σχολεία της επικράτειας και η ιδιωτική πρωτοβουλία σε αρκετές περιστάσεις έχει βοηθήσει σημαντικά.

Μία τέτοια κίνηση, που ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση από όλους στην ευρύτερη και όχι μόνο περιοχή, ανέλαβαν τρεις κάτοικοι της Επισκοπής Νάουσας, διοργανώνοντας τουρνουά 5×5 με σκοπό την ενίσχυση των σχολείων του χωριού, για την κάλυψη της θέρμανσης του χειμώνα κυρίως, αλλά και των γενικών εξόδων που θα παρουσιαστούν. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν τόσο ο προπονητής του Κεραυνού Επισκοπής Χρήστος Μποζίνης, όσο και ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας Πασχάλης Λιθοξόπουλος.

Στο Τουρνουά που ξεκινά το Σάββατο 13/7, θα συμμετέχουν 12 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι από τους οποίους θα προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να γίνει αρωγός για την ανακούφιση των προβλημάτων των σχολείων της περιοχής και ελπίζουμε να αποτελέσει θεσμός για μελλοντικές ενέργειες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected