Super League 1 - Ποδόσφαιρο

Ξάνθη – Ομόνοια (1-3) Σκόρερ ο Βασιλακάκης!

βασιλακακης 1Την ήττα γνώρισε η Ξάνθη στη Λευκωσία σε φιλικό παιχνίδι, καθώς έχασε 3-1 από την Ομόνοια.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προηγήθηκε στο 11’ με τον Βασιλακάκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε τρία γκολ. Αρκετά προβλήματα παρουσίασε η αμυντική λειτουργία της Ξάνθης, καθώς οι Κύπριοι πίεσαν σημαντικά.

Μετά από το αναγνωριστικό ξεκίνημα, η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στο 11’ με τον Βασιλακάκη. Ως το τέλος του πρώτου μέρους η Ομόνοια πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε. Η Ξάνθη έχασε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 19’ με τον Ημαθιώτη μέσο, αλλά στη συνέχεια οπισθοχώρησε.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, καθώς οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πρεσάρουν για το γκολ και στο 63’ ο Τέιλορ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 72’ οι Κύπριοι κέρδισαν πέναλτι και ο Εφραίμ έδωσε το προβάδισμα στην Ομόνοια. Στο 73’ ο Γκικίεβιτς έκλεψε τη μπάλα και έκανε το 3-1. Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι στο 79’ με τον Τριάδη.

Ομόνοια : Μορέιρα, Θερβέθα (89’ Εμπέμπα), Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο, Πλατινί (46’ Γκικίεβιτς), Σοάρες, Μαρκολίνι (82’ Μαργκάσα), Σκέμπρι (85’ Αγκουιάρ), Τέιλορ (70’ Εφραίμ), Ασίς, Αντράντε

SKODA Ξάνθη : Κυριακίδης (46’ Τσέμα), Κομεσίδης (70’ Μπέρτος), Παΐτο (Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Γούτας (70’ Γκοχουρί), Ντιέ (85’ Τορομανίδης), Μάνταλος (61’ Παπαδημητρίου), Βασιλακάκης (46’ Φλίσκας), Σολτάνι (70’ Τριάδης), Μαρσελίνιο (70’ Πλατέλλας), Μαρίν (80’ Νάκας).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected