K20 - K17 - K15 - Super League 1

Βέροια – Βέροια Κ20 3-2

βεροια πρωτηΤην πρώτη της ανεπίσημη φιλική αναμέτρηση έδωσε η Βέροια που αντιμετώπισε την ομάδα κ20 επικρατώντας 3-2.

Στα 3-5 πηγάδια έδωσε το πρώτο της φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βέροια που επικράτησε 3-2 της ομάδας κ20 του συλλόγου.  Ο νεοαποκτηθείς Μπεν Ναμπουχάνε στο 22’ άνοιξε το σκορ για την πρώτη ομάδα με τους μικρούς να ισοφαρίζουν με τέρμα του Παπαγεωργίου στο 25’. Ο Σεγούντο Ρίος στο 30΄έκανε το 2-1 για να έρθει εκ νέου η ισοφάριση από τον Στασινόπουλο. Τη νίκη στην πρώτη ομάδα, έδωσε ο Πλαβούκος στο 52’.

Βέροια: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Ορέστες, Όστοϊτς, Γκιγέρμο, Καλτσάς, Σεγούντο Ρίος, Ντα Κόστα, Μπεν Ναμπουχάνε. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Καντιμοίρης, Σίμος, Σαρακατσάνος, Σεντεμέντες, Τζημογιάννης, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Πλαβούκος, Ντόγος, Μάνος.

Η Κ20 αγωνίστηκε με τους εξής: Κοτταρίδης, Σίμος Ν., Μουρατίδης, Ρογγότης, Ράδης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Στασινόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσόλκας, Πέτκος, Τάνης. Έπαιξαν ακόμη οι Έλιοτ, Αργυρόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Β., Πινακούδης, Μουχτάρης, Λαζόπουλος, Γιάντζος, Στεβάνοβιτς, Κουλπαλίδης, Σφύρτσης, Νικολόπουλος Γιάννης, Νικολόπουλος Γιώργος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τεχνικός της «Βασίλισσας» δήλωσε: «Πριν τον αγώνα κάναμε μια σκληρή προπόνηση. Ετοιμάζουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα και όχι για τα φιλικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα από τα παιδιά. Από την επομένη βδομάδα θα φρεσκάρουμε την ομάδα για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected