Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μακροχώρι – Ένας πρωταθλητής στα “ασπρόμαυρα”!

ποζιδηςΣε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε σήμερα το Μακροχώρι και μάλιστα ενός…πρωταθλητή από…κούνια! Ο λόγος για τον Κοσμά Ποζίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την Κοζάνη και στις επαφές που ακολούθησαν με την Ένωση βρέθηκε η χρυσή τομή και πριν λίγη ώρα υπέγραψε για έναν χρόνο, επιστρέφοντας στην Ημαθία μετά από απουσία τριών ετών.

Ο Βεροιώτης μέσος την χρονιά που μας πέρασε στέφθηκε πρωταθλητής με τα χρώματα της Κοζάνης, καταγράφοντας 11 συμμετοχές και 537 αγωνιστικά λεπτά. Με το τέλος του πρωταθλήματος συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας και αποφασίστηκε από κοινού να “χωρίσουν” οι δρόμοι τους, με τον Κοσμά Ποζίδη να αναζητά αμέσως τον επόμενο προορισμό.

Who is who

Ο Ημαθιώτης μέσος είναι 22 ετών (04/07/1991) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Το “καλό” του πόδι είναι το αριστερό, ενώ ο σωματότυπος του τον βοηθά να κερδίζει τις περισσότερες μονομαχίες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ποντίων Βέροιας και μετά από δύο χρόνια πήρε…προαγωγή για το ανδρικό τμήμα, όταν και στέφθηκε πρωταθλητής της Α1 Ερασιτεχνικής. Παρέμεινε για άλλο έναν χρόνο στην ΑΕΠ στη Δ’ Εθνική όταν και πήρε μεταγραφή για τα Λευκάδια, όταν ο ΠΑΣ αγωνιζόταν στην Α1. Με τους “κυανολεύκους” πήρε και πάλι το πρωτάθλημα και αγωνίστηκε για άλλη μία φορά στη Δ’ Εθνική. Συμμετείχε σε όλες τις Μικτές Ημαθίας με πολύ καλές εμφανίσεις.

Η συνέχεια τον βρήκε στον Ηρακλή Ψαχνών (2010-2011) στη Γ΄Εθνική, όπου και πάλι το…κοκκαλάκι της νυχτερίδας θα κάνει το θαύμα του και θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Η φοίτηση του όμως στο πανεπιστήμιο της Κοζάνης τον ανάγκασε να μετακομίσει στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, όπου έγινε μέλος της τελευταίας του ομάδας.

Κοσμάς Ποζίδης : “Μεγάλη εμπειρία η Κοζάνη, κίνητρο το Μακροχώρι”

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον 22χρονο μέσο, ο οποίος δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω την Κοζάνη, που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μεγάλες στιγμές και να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον. Η προσέγγιση της διοίκησης του Μακροχωρίου αλλά και του προπονητή κ. Αραμπατζή ήταν πολύ ιδιαίτερη για μένα και ήταν θέμα χρόνου να απαντήσω θετικά. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να είμαστε και πάλι ανταγωνιστικοί και να παραμείνει το Μακροχώρι στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected