Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Στο φουλ οι μηχανές!

κράββαρηςΙδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται στην ομάδα της Πέλλας, που μετά τους Μπαργκά, Νομπρέγκα, Νέβες, Γιανκούλιτσα, φέρνει και τον Ρόμπερ Άσιο.

Πρόκειται για 19χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, που παίζει στις δυο πτέρυγες και κυρίως αριστερά και συνοδεύεται από καλές συστάσεις. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο νεαρός έπαιζε στην Κ20 της Παρί Σεν Ζερμέν, της ποδοσφαιρικής υπερδύναμης στην πατρίδα του. Εκτός από τον Άσιο, για λογαριασμό της Αναγέννησης θα αφιχθεί και ο υψηλόσωμος Σενεγαλέζος στόπερ, Μοχάμεντ Μπιλάλ Ντιόπ, που έπαιζε Γ΄ και Δ΄ Εθνική Ιταλίας. Όλοι οι ξένοι θα αξιολογηθούν από τον Αλέξη Αλεξίου, αλλά αρκετοί αναμένεται να αποκτηθούν.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα έρθουν με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ, αλλά και το τοπίο με εγχώριους στόχους, όπως οι Διαμαντόπουλος, Κουρούπης (τη Δευτέρα ανεβαίνει Γιαννιτσά και εντάσσεται στην προετοιμασία) και Κράββαρης (φωτ).

Την Κυριακή το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων έδωσε το πρώτο ρεπό της προετοιμασίας, ενώ την άλλη Δευτέρα (29/7), οι Μακεδόνες θα «ανέβουν» στο Καϊμάκτσαλαν, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Άγιο Αθανάσιο.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected