Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Αβεβαιότητα και…διαρροές

07Πολύ μεγάλη ανησυχία και έντονο…παρασκήνιο υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο Νεόκαστρο. Οι φίλοι της ομάδας αλλά και πολλοί παίκτες των πρωταθλητών εκφράζουν τόσο μέσα από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά στο Imathia Sports News όσο και στις συζητήσεις μεταξύ τους την αγωνία τους για το αύριο της ομάδας αλλά και το τι θα πράξουν τελικά οι άνθρωποι της διοίκησης.

Το Imathia Sports News επί καθημερινής βάσεως με το έγκυρο και έγκαιρο ρεπορτάζ, αναλύει τα τεκτενόμενα στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο και σας μεταφέρει τις εξελίξεις όπως ακριβώς πηγάζουν από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέραμε στο ρεπορτάζ της Παρακευής 19/7 και ενώ τα μέχρι τότε στοιχεία έδειχναν πως δύσκολα θα βρεθεί λύση, η επικοινωνία με στέλεχος της περσινής διοίκησης έβαλε προσωρινό τέλος στα σενάρια και έδινε νέες ελπίδες για την ανασύνταξη των…δυνάμεων του Αχιλλέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, χθες αναμενόταν η συνάντηση του προέδρου κ. Στέργιου Μπούθα με τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Μπούρα για να καθοριστεί το πλάνο της νέας χρονιά και να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές με τους παίκτες που ζήτησε ο νέος προπονητής της ομάδας Τόλης Τερζής τόσο με αυτούς που επιθυμεί να παραμείνουν από το περσινό ρόστερ όσο και με αυτούς που θέλει να αποκτήσει.

Η συνάντηση αυτή μετατέθηκε για σήμερα το βράδυ, όταν και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας θα υπάρξει η οριστική λύση στο ζήτημα που προέκυψε. Ο Τόλης Τερζής περιμένει με ανυπομονυσία να λάβει το ΟΚ για τις επαφές που προτίθεται να κάνει και ο κόσμος της ομάδας να δει και φέτος τον αγαπημένο του Αχιλλέα να πρωταγωνιστεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P