Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σάκης Τέτος : “Πλέον δεν θέλω να μείνω…”. Τι απαντά ο Σάββας Αβετίδης

32349_10200139110025646_715357097_nΕπικοινωνήσαμε πριν λίγο με τον Σάκη Τέτο του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος θέλησε μέσω του Imathia Sports News να εκφράσει τη στεναχώρια του για την αδράνεια όπως υποστηρίζει στον προγραμματισμό της ομάδας και δηλώνει πως ξεκίνησε ήδη τις επαφές με άλλες ομάδες. Ας δούμε τι είπε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε για να εκφράσω τη μεγάλη μου στεναχώρια για το γεγονός πως ενώ οι περισσότερες ομάδες του νομού έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας δεν έχει κάνει το παραμικρό. Χρέος μας είναι να φέρουμε και πάλι την ομάδα εκεί που αξίζει, όμως οι εξελίξεις τρέχουν και όσο κι αν προσπαθούμε να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση, δεν βλέπουμε ανταπόκριση. Έχω πλέον αποφασίσει να αποχωρήσω από την ομάδα και ήδη έχω επαφές με τρεις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα.”

Σάββας Αβετίδης : “Το υλικό της ομάδας πολυτέλεια για την κατηγορία”

Κατόπιν της δήλωσης του 25χρονου αμυντικού, επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Σάββα Αβετίδη, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές. Ο νέος τεχνικός του Αγροτικού δήλωσε έκπληκτος με τις δηλώσεις του Σάκη Τέτου, ενώ χαρακτήρισε πολυτέλεια το υπάρχον υλικό : “Αιφνιδιάζομαι με τις δηλώσεις του Σάκη. Γνωρίζουμε όλοι μας πως το υλικό του Αγροτικού Αστέρα είναι πολυτέλεια για την Α2. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ και θεωρώ πως ακόμα και χωρίς προσθήκες αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει την άνοδο. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει ήδη η πρόθεση να προχωρήσουμε στην προσθήκη τουλάχιστον τεσσάρων παικτών και σε συνεργασία με τη διοίκηση, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές”.

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected