Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Περικλής Βελλίνης – Κάτοικος Ευόσμου!

CIMG4428Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό, Περικλή Βελλίνη (φωτό), ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Ο νεαρός έπαιζε παλιότερα στην Κ20 του Άρη, ενώ την τελευταία διετία ξεχώρισε στη Δ΄ Εθνική, αρχικά με τον Μακεδονικό (πρόπερσι) και εν συνεχεία με το Μακροχώρι (9 γκολ σε 19 ματς – 1591 λεπτά συμμετοχής). Ο Βελλίνης είχε απασχολήσει και άλλες ομάδες, ενώ για τον Αγροτικό Αστέρα σε καλό δρόμο δείχνει και η απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, Γιώργου Λαζαρίδη, με υποσχετική από τη SKODA Ξάνθη. Για το νεαρό εξτρέμ μπήκε σφήνα και η Λαμία, αλλά όλα δείχνουν ότι ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου και του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα γίνει κάτοικος Ευόσμου.

Παράλληλα, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, οι «σταχυοφόροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Λαγκαδά εντός έδρας. Ο Σέρβος υπό δοκιμή επιθετικός Μίλιτς άνοιξε το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γκαμπανάτζε. Ο τεχνικός των πράσινων δοκίμασε αρκετούς παίκτες, όπως ο μεσοαμυντικός Κεφαλάς (πέρυσι στην Κασσιόπη, παλιά σε Οδυσσέα Αναγέννησης και Απόλλωνα Καλαμαριάς) και ο Πόπτσης (πέρυσι στην Κ20 του Πανθρακικού), ενώ δεν έπαιξε μόνο ο ανέτοιμος Παναγιώτης Μπεκιάρης.

Για τον Αγροτικό Αστέρα ξεκίνησαν οι Ταταρίδης, Χουνουζίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Βαφέας, Κουκουλέκης, Αθανασιάδης, Παππάς, Παπαδόπουλος, Κώτσιας, Βελλίνης. Έπαιξαν και οι Γιώτας, Κωφός, Παπατζίκος, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης, Πόπτσης, Κεφαλάς, Χασιρτζόγλου, Βογιάνος, Ζουμπούλης, Μπιμπισίδης, Πασόπουλος, Μίλιτς.

* Στοιχεία από mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected