Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Παρτιζάν Τιράνων (1-0) Στο δεύτερο ο Τσιάμης

γιαννιτσα-βυζαςΦιλική νίκη με 1-0 κόντρα στην Παρτιζάν Τιράνων (Α’ Αλβανίας) πέτυχε η Αναγέννηση Γιαννιτσών τη Δευτέρα στο γήπεδο της Έδεσσας, μετά ίσως από την καλύτερη φετινή εμφάνισή της. Το μοναδικό γκολ για την ομάδα της Πέλλας πέτυχε ο Κροάτης μέσος, Ματίγια Γιανκούλιτσα, στο 65′ με σουτ μετά από σέντρα του Χαρμάνα, ενώ παρά τα αρκετά νέα πρόσωπα αρχίζει να «βγαίνει» η δουλειά του Αλέξη Αλεξίου και του γυμναστή Μάκη Δανδίκα.

Στο τεστ δοκιμάστηκαν και οι επιθετικοί, Ουσμάν Εμπένγκ «Γουεά» (Σενεγαλέζος) και Πίγκλι Κονσταντίν (Καμερουνέζος), για τους οποίους δεν πάρθηκε απόφαση, αφού θα αξιολογηθούν από το τεχνικό τιμ και στο τεστ της Τετάρτης με τον Αχαρναϊκό (την Κυριακή θα δοθεί αγώνας και με τον Κιλκισιακό).

Για τα Γιαννιτσά ξεκίνησαν οι Κραβαρίτης, Γκαρακλίδης, Ντιόπ, Παλάσκας, Κουρούπης, Ιβανίδης, Μπαργκά, Νέβες, Νομπρέγκα, Κονσταντίν, Εμπένγκ. Έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, Γιανκούλιτσα, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος, Σάρρος. Παράλληλα, με την Αναγέννηση ενσωματώθηκαν οι νεοαποκτηθέντες, Λυμπέρης Στεργίδης και Στέλιος Λαμπάκης, ενώ αναμονή υπάρχει για την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντόπουλου.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected