Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Αχαρναϊκός (2-0) Στο δεύτερο ο Τσιάμης

γιαννιτσα φαση2Μετά την αξιόλογη εμφάνιση και τη νίκη με την αλβανική Παρτιζάν Τιράνων, η ομάδα της Πέλλας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας την Τετάρτη στην Έδεσσα και τον Αχαρναϊκό με 2-0.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου προηγήθηκε στο 25΄ με σουτ του υπό δοκιμή Σενεγαλέζου στράικερ, Ουσμάν Εμπένγκ Γουεά, που άφησε καλές εντυπώσεις και ενδέχεται να αποκτηθεί. Στο 35΄ ο Πορτογάλος Νομπρέγκα Ντα Σίλβα, με κεφαλιά σε σέντρα του Χαρμάνα, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους κυανόλευκους. Με τα Γιαννιτσά έπαιξε και ο επιθετικός, Τόλης Αναστασίου, που ενδέχεται να αποκτηθεί, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες, Στεργίδης και Λαμπάκης.

Δεν έπαιξε ο γκολκίπερ Καραογλανίδης, λόγω μικροενοχλήσεων, ενώ αναγκαστική αλλαγή, λόγω σφιξίματος, έγινε ο Χαρμάνας. Στην Αναγέννηση αναζητούν ακόμα έναν πορτιέρο, για να «κλείσει» η τριάδα με Κραβαρίτη και Καραογλανίδη, αλλά και έναν επιθετικό (πιθανότατα ξέχωρα από το θέμα Εμπένγκ και Αναστασίου), με τον Διαμαντόπουλο πάντως να καταλήγει στον Πανηλειακό. Το επόμενο τεστ θα δοθεί το Σάββατο, με τον Κιλκισιακό στο Νέο Μυλότοπο.

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Κραβαρίτης, Γκαρακλίδης, Ντιόπ, Παλάσκας, Κουρούπης, Μπαργκά, Γιανκούλιτσα, Χαρμάνας (27΄ λ.τ. Σιδηρόπουλος), Μοσχάκης, Νομπρέγκα, Εμπένγκ. Έπαιξαν και οι Τσιάμης, Χατζόγλου, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Σάρρος, Αναστασίου, Λαμπάκης, Στεργίδης.

Αχαρναϊκός : Παγούδης, Παραράς, Μωυσιάδης, Ανδράλας, Αθανασόπουλος, Καλογερόπουλος, Γουέλκαμ, Ογκουνσότο, Νιάρος, Προβατίδης, Βλάχος.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected