Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ατρόμητος Διαβατού – Επίσημα…Τέτος!

155955_10200139165027021_1632671741_nΣε μία ακόμη ουσιαστική κίνηση προχώρησε ο δευτεραθλητής της Α1 Ερασιτεχνικής, ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπεισθεν. Ο λόγος για τον Σάκη Τέτο του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος παρόλο που ξεκίνησε προετοιμασία με τον Ατρόμητο, εντούτοις σήμερα κατάφερε και ολοκλήρωσε την διαδικασία αποδέσμευσης. Ο 25χρονος υψηλόσωμος αμυντικός αποτελεί μία πολύ καλή και αξιόποστη λύση στην άμυνα καθώς μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις θέσεις.

Who is who

Ο Θανάσης Τέτος είναι 25 ετών (13/12/1988), έχει ύψος 1.85 και βάρος 82 κιλά. Στο περσινό πρωτάθλημα, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Α2 Ερασιτεχνική, είχε μια “γεμάτη” χρονιά ενώ αρκετές και σημαντικές ήταν οι επεμβάσεις του στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στους “πορτοκαλί” βρίσκεται επί έξι συναπτά έτη και ολοκληρώνει μία περίοδο γεμάτη με χαρές και λύπες. Το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και η άσχημη κατάληξη για την ιστορική ομάδα δεν πτόησε τον Σάκη Τέτο ο οποίος εξέφρασε, μαζί με την παλιά…φουρνιά τους Αγροτικού, την επιθυμία του να παραμείνουν για να βοηθήσουν να επιστρέψει ο Αστέραςστην Α1 Ερασιτεχνική. Το τελευταίο διάστημα όμως το κλίμα αντιστράφηκε και κατόπιν δικής τους επιθυμίας, εντάσσεται στο ρόστερ του Ατρόμητου Διαβατού.

Σάκης Τέτος : “Ένα μεγάλο ευχαριστώ…”

Ο 25χρονος αμυντικός μίλησε στο Imathia Sports News και ουσιαστικά ανασκεύασε την προ 10 περίπου ημερών δήλωση του (βλέπε εδώ), εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση της ομάδας αλλά και για τους παλαιότερους προέδρους. Ας δούμε τι δήλωσε στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο : “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ζητήσω συγνώμη στους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα. Πέρασα έξι όμορφα χρόνια, με πολλές χαρές, λύπες, άλλες μεγάλες άλλες μικρές… Ευχαριστώ ιδαίτερα τους κ.κ. Πύρκα, Διαμαντή και Σπανό, τους οποίος θεωρώ ποδοσφαιρικούς πατέρες μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση του κ. Ταραλά και τον Κώστα Πουλασουχίδη, τους οποίους οφείλω μια συγνώμη για τον τρόπο που αποχωρώ από την ομάδα. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να βρεθεί και πάλι εκεί που τις αξίζει, αγωνιζόμενη με τιμιότητα και περίσσια αυταπάρνηση όπως κάνει πάντα. Μακάρι κάποια στιγμή να έχω και πάλι την τιμή να ξαναφορέσω τη φανέλα του Αγροτικού…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected