Football League - Super League 1

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός Βόλου (4-0) Για 90′ ο Μουλόπουλος

λεβαδειακος φασηΠανέτοιμος εμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Super League ο Λεβαδειακός, που επικράτησε 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Τάκης Λεμονής έκανε μόνο τέσσερις αλλαγές, η μια αναγκαστική, και οι «πράσινοι» φάνηκαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε σχέση με τους Βολιώτες που είναι ακόμη ανέτοιμοι. Στο 35’ ο Μαχαίρας με στο έκανε το 1-0, ενώ στο 42’ με πλασέ ο ίδιος έγραψε το 2-0.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε σε μερικές περιπτώσεις, αλλά στο 69’ ο Μάντζιος με σουτ έγραψε το 3-0. Στο 82’ χρίστηκε σκόρερ με ο Βασιλείου με σουτ, για το τελικό 4-0.

Λεβαδειακός : Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης (88’ Μάγγας), Γεωργίου (71’ Σαγκουινίέτι), Μανόλο, Πέντρο (46’ Μανωλάς), Μαχαίρας, Ροτζέριο (63’ Μάντζιος), Ορτέγκα (36’ λ.τρ. Μπουντόπουλος), Κάντζι, Βασιλείου.

Ολυμπιακός Βόλου : Γκίτκος, Γιαλούσης, Κόμνος, Κωστούλας, Γκότοβος, Ολίσε, Ρόκας, Μπούστο, Μουτέρο, Δεινόπαπας, Ντινόπουλος. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσίκης, Πόνσε, Καπετάνος, Γιενγκά, Γκέσιος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected