Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Άρης – Ενισχύεται με Καραγκούνη

ΚαραγκούνηςΤην απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Άρης το απόγευμα της Δευτέρας (12/08), με τον 19χρονο άσο να δηλώνει χαρούμενος με την μετακίνησή του στους «κίτρινους».

Ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί στον Άρη με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη. Ο 19χρονος πλάγιος μπακ (μπορεί να καλύψει με την ίδια ευχέρεια τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με υποσχετική από τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Καραγκούνης γεννήθηκε στις 18/01/1994 στην Αθήνα (κατάγεται από την Λαμία), έχει ύψος 1,76 και βάρος 71 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών και το 2010, σε ηλικία 16 ετών, μετακόμισε στο Ούντινε της Ιταλίας. Με την Ουντινέζε υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, ενώ διατέλεσε βασικό στέλεχος και αρχηγός της δεύτερης ομάδας (Udinese primavera).

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας στο Ζέεφελντ.

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 και U-19 (στην εθνική Νέων φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ο Καραγκούνης τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΡΗ. Ξέρω τη φανέλα ποιας ομάδας θα φοράω τη νέα χρονιά και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected