Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Όλα σε…ένα!

Κατσαπελίδης ΓεώργιοςΈνα 24ωρο χρειαζόταν όπως φαίνεται ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας για να ολοκληρώσει τις φετινές του μεταγραφικές κινήσεις! Η σημερινή μέρα περιελάμβανε πέντε συνολικά προσθήκες για την ομάδα του Σάββα Αβετίδη, η μία μάλιστα πιο ηχηρή από την άλλη, που “λύνουν” σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του έμπειρου προπονητή και αντικαθιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αποχωρήσεις των Σάκη Τέτου, Γιώργου Εφραίμ και Αλέξη Καφέ.

Έτσι, τα “πορτοκαλί” προβάρουν οι Κώστας Μιχαλόπουλος (επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην ομάδα), Μανώλης Νικολαϊδης, Θεόδωρος Αβετίδης (γιος του προπονητή). Γιώργος Κατσαπελίδης (φωτ., το πιο ηχηρό όνομα βάσει βιογραφικού) και Μάριος Λίκα. Οι πέντε παίκτες ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς, στην οποία στόχος είναι η επάνοδος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Who is who

Κώστας Μιχαλόπουλος : Ο 23χρονος επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζίχνης επιστρέφει στον Αγροτικό έπειτα από ένα χρόνο. Ο απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Σερρών αγωνίστηκε με τους “ερυθρόλευκους” στη Δ’ Εθνική και πέτυχε 2 γκολ. Έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Γαζώρου, όντας προσωπική επιλογή του Παναγιώτη Διλμπέρη, που τον είδε σε δοκιμαστικά τεστ το καλοκαίρι του 2011. Στην Ημαθία εκτός του Αγροτικού έχει αγωνιστεί σε ΑΕΠ Βέροιας και Νηρέα.

Μανώλης Νικολαϊδης : Ο 27χρονος (28/06/1986) αμυντικός έχει ύψος 1.80 και βάρος 80 κιλά. Στο περσινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τον Εθνικό Ράχης στην Α2 Ερασιτεχνική και παρόλο που η ομάδα του υποβιβάστηκε, ο ίδιος ξεχώρισε για το πάθος και την δυναμικότητα του. Πριν τον Εθνικό αγωνίστηκε στην Ακαδημία Βέροιας.

Θεόδωρος Αβετίδης : Ο 19χρονος (11/02/1994) αμυντικός έχει ύψος 1.83 και βάρος 81 κιλά. Αποκτήθηκε από τη Θύελλα Σταυρού, με την οποία πραγματοποίησε μια “γεμάτη” χρονιά και κατά γενική ομολογία ξεχώρισε στα μετόπεισθεν των “πρασίνων. Είναι γιος του προπονητή της ομάδας Σάββα και πριν τη Θύελλα αγωνίστηκε στον Παλαιό Πρόδρομο.

Γιώργος Κατσαπελίδης : Το πιο…βαρύ όνομα από τις πέντε μεταγραφές. Ο 28χρονος (24/01/1985) αμυντικός έχει ύψος 1.83 και βάρος 80 κιλά. Οι παραστάσεις του προέρχονται από τις επαγγελματικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική τόσο με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου (2008/2009 – 23 συμμετοχές) όσο και με τη φανέλα του Ρούβα (2011-2012) αν και στη Γέργερη παρέμεινε για τρεις μόλις αγωνιστικές καθώς αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Την περίοδο 2010-2011 μετακόμισε στην Κω, όπου αγωνίστηκε με τον Ανταγόρα στη Δ’ Εθνική. Πέρσι αποφάσισε να επιστρέψει στην Ημαθία, όπου μεταγράφηκε στον Αχιλλέα Νεοκάστρου με τον οποίο αγωνίστηκε για λίγα παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος.

Μάριος Λίκα : Ο 20χρονος (21/11/1993) αμυντικός έχει ύψος 1.86 και βάρος 79 κιλά. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και το ύψος του τον βοηθά στο ψηλό παιχνίδι. Στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη φανέλα του Μακεδόνα Βέροιας, είχε μια “γεμάτη” χρονιά και μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα “πολυεργαλείο” στα χέρια του Σάββα Αβετίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected