Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μεταγραφή και αλλαγή έδρας!

CIMG5906 Νουσιόπουλος ΑλέξανδροςΈνα ακόμη…εργαλείο πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νουσιόπουλο, που αγωνίστηκε πέρσι με την γειτονική ΑΕΑ στη Δ’ Εθνική και όπως όλοι οι συμπαίκτες του αποχώρησαν από τον ιστορικό σύλλογο αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Με την προσθήκη αυτή, ο Σάκης Παγγούρας αποκτά ακόμη μία λύση στα μετόπεισθεν, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό στην αμυντική γραμμή, προς όφελος φυσικά της ομάδας αλλά και των παικτών.

Who is who

Ο Αλέξανδρος Νουσιόπουλος είναι 19 ετών (24/03/1994), έχει ύψος 1.81 και βάρος 79 κιλά. Αγωνίζεται ως στόπερ αλλά κατά συνθήκη μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες της άμυνας. Στο περσινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια έχοντας 729 λεπτά συμμετοχής. Πριν τους “πράσινους” ανήκε στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Αλλαγή έδρας με Μακροχώρι

Στην έδρα της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Μακροχώρι, καθώς όπως γράψαμε σχετικά χθες, το Δημοτικό Γήπεδο της Αλεξάνδρειας δεν δύναται να φιλοξενήσει αγώνες λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Έτσι κατόπιν συμφωνίας των δύο πλευρών, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακροχώρι την Τετάρτη 14/8 και ώρα 18.30μμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected