Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Τα νέα των πιθανών αντιπάλων μας

DSCN4342ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη εντός έδρας, η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε με 1-0 του Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 35΄ ο Γιώργος Ραγκαβίνας. Στο μέτωπο των μεταγραφών, οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν τερματοφύλακα, η υπόθεση του οποίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Στην απόκτηση του 20χρονου αμυντικού χαφ, Θόδωρου Τριανταφυλλίδη, με θητεία σε Ιάσωνα Αυγής, Εθνικό Μετεώρων και εσχάτως Φοίνικα Πολίχνης, προχώρησε η ομάδα του Νίκου Σακελλαρίδη. Οι πράσινοι αναζητούν τερματοφύλακα, στόπερ και αριστερό μπακ, ενώ την Κυριακή δίνουν φιλικό με τον Αχιλλέα Περαίας και την Τετάρτη με τον ΠΑΟ Κουφαλίων (αμφότερα εκτός).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με το ευρύ 5-1 επιβλήθηκε η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη σε εκτός έδρας φιλικό με τον Κεραυνό Κολχικού. Δυο γκολ για την ομάδα του Ευόσμου πέτυχε ο Ανέστης Χατζηλιάδης (17΄ και 21΄) και από ένα οι Βελλίνης (31΄), Παππάς (55΄) και Θεοδωρίδης (77΄), ενώ στο 82΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής. Για τους «σταχυοφόρους» ξεκίνησαν οι Γιώτας, Χατζηλιάδης, Ζουμπούλης, Α. Βαφέας, Καραντασιάδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Παππάς, Παπατζίκος και Βελλίνης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Σουρλής, Ντούκα, Ν. Βαφέας, Κώτσιας, Κουκουλέκης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Μπεκιάρης, Χασιρτζόγλου, Αθανασιάδης. Την Κυριακή οι πράσινοι δίνουν δυνατό φιλικό με τον Ηρακλή εντός έδρας, ενώ στα μεταγραφικά «παίζει» για την επίθεση ο έμπειρος επιθετικός, Παντελής Κρυστάλλης, που συνεργάστηκε στον Εθνικό Γαζώρου με τον Διλμπέρη (ακόμα έπαιξε Αιγινιακό, Πανηλειακό, Προσοτσάνη και Ηράκλεια), αλλά και ένας ακόμα πλάγιος μέσος.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Την ήττα με 2-1 από την αλβανική Μπίλιστα γνώρισε στην Κορυτσά η ομάδα του Πασχάλη Δημητρίου, που πάντως άφησε καλές εντυπώσεις και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Αβραμίδης στο 60΄ με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους «γουναράδες», που δέχθηκαν δυο γκολ στο 75΄ και το 90΄. Για την Καστοριά ξεκίνησαν οι Στρέπι, Τάκο, Μπαϊρακτάρης, Αβραμίδης, Τάντσης, Κεφάλας, Σαββαϊδης, Παναγιωτίδης, Κάμε, Μαντζάνας, Ράπο. Έπαιξαν και οι Σαραφιανός, Κεραμιδάς, Βελλίδης, Βιέρος, Χριστοφορίδης, Ρεντίνας, Τσόπρας, Γεωργιάδης.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected