K20 - K17 - K15

Λεβαδειακός K20 – Ολυμπιακός K20 (2-6) Για 61′ ο Τούφας

ολυμπιακος κ20 φασηΕντυπωσιακή εμφάνιση και «2 στα 2» για τους περσινούς πρωταθλητές, αφού πέρασαν με το ευρύ 6-2 από τη Λιβαδειά!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ήταν… καταιγιστική και είχε τους Βέργο και Γκίνο σε μεγάλη μέρα, με τον πρώτο να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον δεύτερο να πετυχαίνει δυο τέρματα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ με τον Βέργο, ενώ ο Λεβαδειακός αντέδρασε στο 30’ με τον Τόπι. Ο Βέργος και πάλι ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αφού σκόραρε στο 33’.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 39’, ο Γκίνο έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό ενώ ο ίδιος παίκτης στο 74’ σημείωσε και τέταρτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86’ με τον Σπάρο, αλλά ο Σιώπης στο 88΄και ο Βέργος, για το χατ-τρικ του, στο 92’, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Λεβαδειακός : Ντελέκος, Κυπραίος, Σακκάς, Αντωνίου, Αθανασιάδης, Πέππας, Καψάσκης (46′ Σπάρος), Τόπι (54′ Σκιαδόπουλος), Βελέντζας, Αποστολόπουλος (70′ Σμυρναίος), Κάπος

 

Ολυμπιακός : Στρέζος, Βούρος, Τούφας (61′ Βατουσιάδης), Ρουγκάλας, Σωτηράκος, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς (75′ Σαλιάκας), Βουτσιώτης, Βέργος, Γκίνο, Πασαλίδης (59′ Σιώπης)

 

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected