Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Νηρέας Βέροιας 1-0

Οι πρεμιέρες συνήθως κρύβουν εκπλήξεις ως είθισται, στην περίπτωση όμως του αγώνα της Χαρίεσσας επικράτησε το φαβορί. Κι αυτό όχι τόσο αγωνιστικά όσο περισσότερο με την εμπειρία και τη…φανέλα. Στην έδρα της άλλωστε η ΑΕΧ είναι “σκληρό καρύδι” και στο χθεσινό παιχνίδι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να επικρατήσει του νεοφώτιστου Νηρέα με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη πλευρά, απέδειξαν πως θα αποτελέσουν έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο τη φετινή χρονιά και δεν ήταν λίγες οι φορές στο παιχνίδι που βγήκαν μπροστά κυρίως με την ταχύτητα τους στις αντεπιθέσεις.

Το γρήγορο γκολ (16′) του νεοαποκτηθέντα από την ΑΕΠ Βέροιας Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου ήταν τελικά αυτό που έκρινε το παιχνίδι και έδωσε τους τρεις πρώτους βαθμούς στην ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά. Οι φιλοξενούμενοι, στηριζόμενοι στην ταχύτητα και τον μεγάλο ενθουσιασμό των νεαρών κυρίως παικτών του Γερμανού Σιαφαρίκα, θα κάνουν αρκετές…ζημιές φέτος και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Στογιάννης (68′ Σαρρηκυριακίδης) Κατσιγιαννόπουλος, Κελεσίδης (73′ Τόσκα), Αλμπανάκης (60′ Σιδηρόπουλος), Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ.

Νηρέας Βέροιας : Κωτσόπουλος, Καραπουναρλίδης, Λάιος, Μπατανάρας, Μουρτζίλας, Αντωνίου (82′ Δημούλτσης), Φέιμ, Ναυρινιάδης, Χειμωνίδης (63′ Τσολάκης), Σαρηγιαννίδης, Ορφανίδης 46′ Χαρίσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected