Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μαχητής Τερψιθέας – Οι πιθανές απουσίες και δηλώσεις

68f104131545aeb8c9c55a5e98534728_1Ο Μαχητής Τερψιθέας θα υποδεχτεί την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης την Νάουσα για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής που έχει «πρεμιέρα». Οι «κυανόλευκοι» θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία, αυτό σημαίνει ότι απέναντι στη Νάουσα θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους με σκοπό να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δεν έβγαλε αποστολή με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, καθώς όσοι είναι στην διάθεση του υπολογίζονται. Ο «πονοκέφαλος» για τον έμπειρο τεχνικό είναι οι απουσίες, καθώς αμφίβολοι κρίνονται οι Αθανασίου, Τσιαντούλης και Κουρούκας, ενώ οριστικά εκτός «μάχης» τέθηκαν οι Σαββίδης (προσαγωγός), Μάτος (διάστρεμα).

«Θέλουμε την στήριξη του κόσμου»

Το “rockngoal”, επικοινώνησε με τον προπονητή του Μαχητή Τερψιθέας, πριν την «ιστορική» έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Γ΄ Εθνική. Ο κ. Σταυροθεόδωρος αρχικά τόνισε τα εξής:  «Είναι μία σημαντική αναμέτρηση για εμάς, μιας και ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας σε παραπάνω επίπεδο. Θα αντιμετωπίσουμε μία ιστορική ομάδα, που έχει εμπειρία, σε αυτές τις κατηγορίες. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να γίνει ένα καλό ματς και δείξουμε στον κόσμο ότι βρισκόμαστε άξια στην Γ΄ Εθνική. Στόχος είναι η πρόκριση ή δεν σας ενδιαφέρει τόσο το κύπελλο; «Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο». Ένα μήνυμα στον κόσμο… «Θέλουμε την συμπαράσταση των ανθρώπων της Τερψιθέας αλλά και της Λάρισας, μιας και όπως γνωρίζεται το παιχνίδι με την Νάουσα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο κόσμος πάντα είναι σημαντικό κομμάτι για μία ομάδα».

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P