Κατηγορίες
Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Καλλονής 2-0

nte+blasisΜε γκολ των Ντε Μπλάσις και Καράσκο στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24’.

Οι Αργεντινοί άσοι του Αστέρα έδωσαν τη… λύση, καθώς η ομάδα έχασε πλήθος ευκαιριών, αλλά έπρεπε να φτάσει το 69ο λεπτό για να βρει δίχτυα ο Ντε Μπλάσις. Στις καθυστερήσεις ο Καράσκο έκανε το 2-0, απέναντι σε μια μαχητική Καλλονή που έπαιζε από το 24′ με παίκτη λιγότερο και προσπάθησε να αντέξει την πίεση των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 24’ οι ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη, του Αναγνωστόπουλου. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, με την Καλλονή να υποχρεώνεται να προσέχει περισσότερο τα νώτα της. Αλλά οι παίκτες των Αρκάδων δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, αν και είχαν δοκάρι με τον Χουάνμα και 2-3 καλές ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι σε κεφαλιά του Χουάνμα.

Αν και με παίκτη λιγότερο, οι παίκτες της Καλλονής κρατούσαν τις θέσεις τους μέσα στο γήπεδο με έξυπνο στήσιμο στην άμυνα προσπαθούσαν να αντέξουν την πίεση των γηπεδούχων. Ο Τσιώλης είχε ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, βάζοντας στο ματς και τον Καράσκο. Το ασφυκτικό πρέσινγκ των Αρκάδων απέδωσε στο 69’, όταν ο Ντε Μπλάσις με πλασέ έκανε το 1-0, διώχνοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του. Η Καλλονή δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ στις καθυστερήσεις ο Καράσκο σφράγισε τη νίκη του Αστέρα, για το τελικό 2-0.

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκόιαν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (59′ Καράσκος), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (66′ Κάφα), Ναβάρο (80′ Εντό), Χουάνμα.

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (30′ Γκάσιτς), Λεοζίνιο, Χουάνλου (79′ Σιλιγαρδάκης), Καζάκης, Μανούσος (75′ Περόνε).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected