Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δείτε σήμερα στο Flash TV και στο Imathia Sports News…

φλαςΗ μεγάλη ώρα για τους συνεργάτες του Imathia Sports News έφτασε. Στις 19.30 σήμερα στο κανάλι Flash TV της Δυτικής Μακεδονίας θα βγει στην αέρα η ζωντανή εκπομπή “3ο ημίχρονο”, με αποκλειστική θεματολογία τη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική και με ιδιαίτερη βαρύτητα στον 2ο και 3ο όμιλο στους οποίους συμμετέχουν οι ομάδες της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην εκπομπή θα δείτε όλα τα αποτελέσματα των έξι ομίλων της κατηγορίας, ανάλυση των αγώνων του 2ου και 3ου γκρουπ, επιλεγμένα στιγμιότυπα από τους αγώνες στους οποίους βρέθηκαν οι συνεργάτες μας, ενώ στο στούντιο θα είναι μαζί μας οι Νίκος Πιπινίκας (Κοζάνη) και Χρήστος Ζαρογιάννης (Λευκάδια), οι οποίοι θα κάνουν…ποδαρικό στο νέο μα εγχείρημα. Επίσης θα υπάρξουν συνδέσεις με δημοσιογράφους, παράγοντες και παίκτες που θα μας αναλύσουν τη δική τους εικόνα των χθεσινών αγώνων ενώ από τις επόμενες εκπομπές θα συμπεριληφθούν οι διαγωνισμοί και το στοίχημα όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Όσοι δεν μπορείτε να δείτε την τηλεόραση του Flash TV, μία ώρα πριν την έναρξη της εκπομπής (18.30 περίπου) θα τοποθετηθούν τα σχετικά links τόσο στο Imathia Sports News όσο και στα sites των συνεργατών μας. Καλή χρονιά να έχουμε και ευχόμαστε καλή τηλεθέαση σε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected