Football League - Super League 1

Football League – “Τσουνάμι” από την απόφαση της Super League!

football leagueΑλλάζει και πάλι το τοπίο στη Β’ Εθνική από τη σεζόν 2015-2016, καθώς πρόθεση της Super League είναι να διεξάγει από τότε κι έπειτα το πρωτάθλημα με 16 ομάδες. Αυτό αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Λίγκας την Τρίτη 24 του μήνα, ενώ και η πλευρά της Football League ήταν σύμφωνη με τη μείωση του αριθμού ομάδων και στο δικό της πρωτάθλημα, με προοπτική να δημιουργηθεί ξανά ένας όμιλος με 20, το πολύ, σωματεία. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές προέκυψε για τον τρόπο με τον οποιό θα γίνει η αναδιάρθρωση.

Κι αυτό επειδή η Σούπερ Λίγκα πρότεινε τον υποβιβασμό δυο συλλόγων στη Β’ Εθνική φέτος και την άνοδο άλλων δυο, ενώ η ΕΠΑΕ πρότεινε να πέσουν τρεις από την ανώτερη κατηγορία και να ανέβουν σε αυτή άλλες τρεις. Έτσι, στη μέση μπαίνει η ΕΠΟ που καλείται να δώσει τη λύση σε προσεχή συνεδρίαση των μελών του ΔΣ…

Όσο για την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, ανέφερε στο επίμαχο σημείο: Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως προταθεί στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 διεξαχθεί με 16 ομάδες.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected