Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ηρακλής – SCODA Ξάνθη 1-0 (Για 90′ ο Βασιλακάκης)

8816699928288bf837c77857dd317f49_LΠροβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Ηρακλής απέναντι στη Ξάνθη στο ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ, καθώς επικράτησε 1-0 στο «Καυταντζόγλειο», στέλνοντας μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας της Football League.

Από τα φαβορί για την άνοδο στην Superleague της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι  ό Ηρακλής, με τον «γηραιό» να στέλνει μήνυμα στους υπόλοιπους συλλόγους της κατηγορίας, καθώς για το θεσμό του Κυπέλλου, επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο «Καυταντζόγλειο» με το ντεμπούτο του Ράινερ Μάουρερ να μη συνδυάζεται και με κάτι θετικό.

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερή του διάρκεια ήταν ισορροπημένο με τη Ξάνθη να χάνει σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο το σουτ του Μάνταλου αποκρούστηκε από το δοκάρι του Χουάντερσον.

Τη νίκη στους Θεσσαλονικείς έδωσε ο Ζαχόρα στο 83’ της αναμέτρησης δίνοντας μικρό προβάδισμα στην ομάδα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ηρακλής : Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39′ λ.τ Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας (60′ Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54′ Τσιλιανίδης).
Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Πάιτο, Χοσέμι (46′ Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65′ Τριάδης), Σολάρι (71′ Ράνος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected