Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-4

Τέσσερα στα τέσσερα, 24 τέρματα και μόλις ένα παθητικό για μία ομάδα από άλλο…πλανήτη, είναι τα κατορθώματα του φετινού ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας! Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα παίζει με τον…εαυτό της μέχρι στιγμής, καθώς σε κάθε ματς αυτό που βάζει ως στόχο είναι το πόσα τέρματα θα πετύχει!

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα στο γήπεδο του Κλειδιού, οι ιθύνοντες των γηπεδούχων αλλά και ορισμένοι παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο τους, γεγονός που αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο μέχρι στιγμής για την “ασπρόμαυρη ομάδα”  και δεν είναι άλλο από την αναγνώριση των αντιπάλων.

Κι όμως και ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί πόλο έλξης για το τοπικό στοιχείο καθώς οι δύο ομάδες προέρχονται από την περιοχή του Ρουμλουκιού, εντούτοις στο γήπεδο δεν βρέθηκαν πάνω από 70-80 θεατές, με τη μεγαλύτερη μερίδα να είναι φίλοι των φιλοξενούμενων, που το χάρηκαν με την…ψυχή τους φωνάζοντας διαρκώς συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Η επικράτηση του ΠΑΟΚ εδραιώθηκε από τα πρώτα λεπτά καθώς έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 11′ ο Γιώργος Κίτσας, μετά από εξαιρετική κίνηση από δεξιά, θα κερδίσει το πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή, όμως θα δοκιμάσει να το εκτελέσει ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι συνέχισαν την επιθετική τους δράση και στο 18′ ο “Γκόγκιτς” θα πετύχει το 1-0, επιβεβαιώνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων του “δικεφάλου” της Αλεξάνδρειας.

Στη συνέχεια ο Εθνικός θα προσπαθήσει να ισορροπήσει το παιχνίδι, θα έχει μία καλή προσπάθεια με τον Τίμο Καϊμακαμίδη, όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο πριν την ανάπαυλα δύο συνεχόμενα τέρματα των Γιώργου και Θανάση Κίτσα θα δώσει σαφές προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους ενόψει του δευτέρου μέρους, “κλειδώνοντας”ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να σκοράρει για τέταρτη φορά, με το πρώτο γκολ του Παναγιώτη Κίτσα στο πρωτάθλημα. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Καραντώνη βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη (συμπεριλαμβανομένου και του Κυπέλλου) και πλέον περιμένουν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας τον Αχιλλέα Νάουσας στο ντέρμπι κορυφής.

Βοηθοί του κ. Καραντώνη οι κ.κ. Βαράγκας και Ασβεστάρας.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Βρεττός, Λαδάς (75′ Τόλιος), Κίτσας Λ. (32′ λ.τ. Κίτσας Σ.), Μπουκλάς Γ.Ε. (62′ Δημοσθένους), Μπουκλάς Γ.Α., Κίτσας Π., Τζέπης, Ζωγράφος, Κίτσας Θ., Κίτσας Π., Κίτσας Γ.

Εθνικός Κλειδιού : Δελφάκης, Ποιμενίδης, Βαρδαλής (79′ Γιαννακός), Χαϊκάλης, Περηφανόπουλος, Κιρκιλιανίδης, Κεχαγιάς (68′ Μιχαηλίδης), Καϊμακαμίδης Τιμ., Φιρινίδης, Κακατάτσιος (89′ Δούλιας), Καϊμακαμίδης Τάσ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected